ACANA Classics Prairie Poultry

Alkaen 17,90 €
Varastossa
SKU
acana-classics-prairie-poultry

ACANA Classics Prairie Poultry on viljaton siipikarjasta ja silliöljystä valmistettu koiran täysravinto, joka sopii kaikille roduille kaikkiin aikuisiän elämänvaiheisiin. Jos olet epävarma, minkälaista ruokaa koirasi olisi hyvä syödä, niin tämä ruoka on varma valinta.

Lisätietoa
Tuotteen nimi ACANA Classics Prairie Poultry

ACANA Classics Prairie Poultry on viljaton siipikarjasta ja silliöljystä valmistettu koiran täysravinto, joka sopii kaikille roduille kaikkiin aikuisiän elämänvaiheisiin. Jos olet epävarma, minkälaista ruokaa koirasi olisi hyvä syödä, niin tämä ruoka on varma valinta.

ACANA Prairie Poultry sisältää ravitsevaa kanaa ja kalkkunaa sekä kokonaisia ​​lattikanalan munia, jotka toimitetaan päivittäin tuoreena tai raakana WholePrey ™ ("kokonainen saalis") -suhteessa paikallisilta kanadalaisilta preeriatiloilta. Lihat toimitetaan päivittäin Champion Petfoodsin NorthStar® keittiöihin niiden lähialueilta, jolloin raaka-aineiden laatu pysyy korkeana eivätkä kuljetusvaikutukset nouse kohtuuttomiksi.

ACANA Classics -tuoteperheen ruoat eivät sisällä korkeaglykeemisiä hiilihydraatteja. Tietyt tuotteet sisältävät kauraa, joka on matalaglykeeminen vilja. Se  sulaa koirasi vatsassa hitaasti ja auttaa verensokeria pysymään vakaana.

Uskomme sinun pitävän ACANA -ruoista ja mikä tärkeintä, uskomme koirasikin pitävän niistä.

VALMISTETTU KÄYTTÄEN KORKEALAATUISIA LÄHITUOTETTUJA RAAKA-AINEITA:

  • 50 % Vapaana kasvanutta siipikarjaa & silliöljyä
  • 50 % Vihanneksia, hedelmiä ja kauraa
  • 0 % GMO raaka-aineita, perunaa tai tapiokaa

KOOSTUMUS

Kuivattu kana (25%), kaura (23%), tuore kananliha (5%), tuore kanan sisäelin (maksa, sydän, munuainen) (5%), kokonainen punainen linssi, kokonainen vihreä herne, kokonainen vihreä linssi, tuore kalkkunanliha (4%), tuore kokonainen kananmuna (4%), kananrasva (4%), kokonainen kikherne, kokonainen keltainen herne, kokojyväkaura, silliöljy (3%), aurinkokuivattu sinimailanen, linssikuitu kuivattu ruskolevä, tuore kurpitsa, tuore talvikurpitsa, tuore palsternakka, tuore lehtikaali, tuore pinaatti, tuore porkkana, tuore Red Delicious omena, tuore Bartlett päärynä, kylmäkuivattu kananmaksa (0,1%), suola, tuore karpalo, tuore mustikka, sikurinjuuri, kurkumanjuuri, maarianohdake, takiaisen juuri, laventeli, rohtosalkoruusunjuuri, ruusunmarja.

LISÄRAVINTEET

A-, D3-, E- ja B5 -vitamiini, koliini, sinkki. Luontaisesti säilötty E-vitamiinilla.

RAVINTOAINEKOOSTUMUS

Raakaproteiini 29 % Rasva 17 % Hehkutusjäännös 7,5 % Raakakuitu 5 % Kosteus (max.) 12 % Kalsium (min.) 1.3 % Fosfori (min.) 1 % Omega-6 Rasvahappo (min.) 2,6 % Omega-3 Rasvahappo (min.) 0,5 % DHA (min.) 0.1 % EPA (min.) 0.1 % Glukosamiini (min.) 1200 mg/kg Kondroitiinisulfaatti (min.) 900 mg/kg

ENERGIAJAKAUMA

Metabolinen energia on 3493 kcal/kg. Energiajakauma koostuu 30% proteiineista, 30% hedelmistä ja vihanneksista ja 40% rasvoista.

RUOKINTA

Tarjoile kuivaruoka joko kevyesti vedellä kostutettuna tai kuivana. Koiran hampaille tekee hyvää pureskella ruokaa, joten emme suosittele sen turvottamista pehmeäksi. Käytä lemmikkisi säännöllisesti eläinlääkärillä. Ruoan tuoreuden varmistamiseksi sulje pakkaus huolellisesti, säilytä ruoka viileässä ja kuivassa paikassa. Ruokasäkin koko kannattaa valita siten, että se on maksimissaan noin kuukauden sisällä avaamisesta loppunut. Tällöin ruoan tuoreus pysyy mahdollisimman hyvänä. Ruokasäkin avaaminen päästää hapen säkkiin, joka ajan kanssa alkaa vaikuttaa kuivanappuloiden koostumukseen ja ruoan laatuun.

KOIRANOMISTAJIEN LUOTTAMA

Kanadalainen Champion Petfoods on palkittu lemmikkieläinten ruoan valmistaja, jolla on yli neljännesvuosisadan aikana hankittu luottamus lemmikkien omistajien keskuudessa ympäri maailman. Champion Petfoods valmistaa luontaista Biologically Appropriate -ravintoa kissoille ja koirille tuoreista paikallisista ainesosista alusta alkaen omassa palkitussa keittiössä. Champion Petfoods on asettunut tehtäväkseen luoda lemmikkieläinten ruokien uusia standardeja, joiden avulla koiria ja kissoja voidaan ruokkia kahdella tavalla. Ensinnäkin tärkeää on mukautua eläimen evoluutioon luonnollisesti perustuvaan lihaperäiseen ruokavalioon. Toiseksi kestävästi tuotetut ja alueellisten toimittajien keräämät ainesosat toimitetaan keittiöön TUOREINA tai RAAKOINA käsittelyä varten. ACANA-tuotesarjasta löytyy jokaisen lemmikin koko elinkaarelle aina pennusta energiaa vaativalle koiralle ja seniorille sopivin ruokaresepti. ACANA -ruoat tulevat meriteitse valtamerirahtikonttina Suomeen, josta ne kulkevat junalla maahantuojalle. Vaikka ACANAt tulevat Suomeen varsin pitkän rahtimatkan päästä, tuotteet ovat päätyneet Iloisen Kirsun valikoimaan sekä ruokareseptien että kestävän kehityksen ja valmistajan avoimuuden puolesta.

PALKITTUA ITSETEHTYÄ RUOKAA - PALKITTU KEITTIÖ

Ruoanlaitto on Champion Petfoodsilla lemmikkiemme veroinen intohimo. ACANA-lemmikkiruoat on valmistettu palkitussa keittiössä jo yli neljännesvuosisadan ajan. Valmistaja tekee ACANA-lemmikkiruoat ja -herkut itse luotettujen maanviljelijöiden, tilallisten ja kalastajien toimittamista ainesosista. He valvovat itse kaikkia ruoanlaittoa koskevia tehtäviä aina ainesosien alkuperästä lähtien valmistukseen, laadunvalvontaan ja ruokaturvallisuuteen asti.

AINESOSIA JOITA RAKASTETAAN - IHMISILTÄ JOIHIN LUOTETAAN JA TUOREITA PAIKALLISIA AINESOSIA

Länsi-Kanadan viljatilat, hedelmälliset preeriat ja kylmät kirkkaat vedet ovat sekä tuotekehityksen että tuoreiden paikallisten ainesosien lähde. Runsassisältöiset ja monipuoliset tuoreet ainesosat vastaavat lemmikkien luonnollista ruokavaliota tarjoten niille ravinteita tuoreimmassa, luonnollisimmassa mahdollisessa muodossa. Kaikki ainesosat vapaista kanoista ja kananmunista, karjatilalla kasvatetusta lihasta ja luonnonvaraisesti pyydetyistä kaloista sekä maatilatuoreista vihanneksista ja hedelmistä on kasvatettu luonnollisilla menetelmillä. Ne toimitetaan Champion Petfoodsin keittiöihin tuoreina tai raakoina laadusta tinkimättä. Palkittu huipputeknologinen NorthStar Kitchen -keittiö sijaitsee Albertan dynaamisen maatalousyhteisön keskustassa, joka tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää erikoistuneita maanviljelijöitä yhteistyökumppaneina mahdollistaen tuoreiden paikallisten aineosien käytön ACANAn lemmikkiruoissa.

Koiran evoluutioon perustuva ruokavalio: BIOLOGICALLY APPROPRIATE - BIOLOGISESTI SOPIVA

Harmaasusi on kaikkien kesykoirien esivanhempi. Vaikka vuosisatojen mittainen kasvatus onkin tuottanut suuren määrän "erinäköisiä" susia ja niiden jälkeläisiä, on kaikkien näiden eläinten sisäinen toiminta pysynyt suurelta osin muuttumattomana ja osin yhteiselämä ihmisen kanssa on muokannut sitä sekasyöjän (omnivore) suuntaan. Nykykoirien ruokailuanatomia on edelleen täysin sama kuin niiden luonnonvaraisten serkkujenkin, joten ei olekaan mikään yllätys että myös ravintoa koskevat vaatimukset ovat pysyneet samoina. LUONTAISEN RAVINNON KONSEPTI ON YKSINKERTAINEN: SE VASTAA SITÄ RAVINNON MÄÄRÄÄ, TUOREUTTA JA VALIKOIMAA JOHON LUONTO ON KOIRAT EVOLUUTIOLLA OHJANNUT. ACANA:n runsaasti ravitsevaa lihaa ja monipuolisesti kasviksia sisältävät ruoat vastaavat lemmikkisi evoluutioperusteista ruokavaliota ilman mitään synteettisiä lisäaineita ja muita haittatekijöitä joita luonto ei koirasi ravinnoksi tarkoittanut.

RAVINTOA JOTA KOIRAT TARVITSEVAT, WHOLE PREY -RESEPTIT

Korkealaatuiset ACANA-kuivaruoat on valmistettu valtaosin Champion Petfoodsin keittiöiden lähistöllä tuotetuista raaka-aineista. Ainekset ovat peräisin tunnetuilta ja luotetuilta maanviljelijöiltä, tilallisilta ja kalastajilta, ja ne käytetään monipuolisesti niin ihmisravinnoksi kuin koirien ruokiin. Ainoastaan tietyt raaka-aineet, kuten esimerkiksi Grass-Fed Lambissa käytettävä lammas tuodaan saatavuuden vuoksi Uudesta-Seelannista. ACANA-tuotteiden valmistaja pyrkii toimimaan luonnon resursseja säästäen, mistä esimerkkinä on ruokien Whole Prey -koostumus: Samalla kun koko raaka-aine - vaikkapa kala - käytetään kokonaan koiran ruoan raaka-aineena, siitä ei jää maatuvia perkuujätteitä tai synny hukkaa. Mitä tulee koiran ravitsemukseen, Whole Prey -periaate on vapaasti suomennettuna "koko saalis, jonka koirasi söisi, mikäli se eläisi villinä ja vapaana luonnossa" - tällöin ravinto sisältäisi juuri oikean määrän lihan ohella myös sisäelimiä, luita, rustoja - joista koira saa tärkeitä ravintoaineita. Champion Petfoodsilla Whole Prey -linja toteutuu koiranpennun ensinappuloista seniorikoirien ruokiin sekä erityisruokiin. Terveellisen ja turvallisen ravitsemuksen ohella tämä periaate on valmistajalta yksi käytännön konkreettinen teko kohti maapallon kestävää kehitystä.

Lisätietoa
Tuotteen nimi ACANA Classics Prairie Poultry
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:ACANA Classics Prairie Poultry
Arviosi