Autoistuin pienikokoiselle koiralle

Alkaen 99,90 €
Varastossa
SKU
autoistuin-pienikokoiselle-koiralle
Lisätietoa
Tuotteen nimi Autoistuin pienikokoiselle koiralle

Autoistuin takaa koirallesi mukavan matkan auton etu- tai takaistuimella tai tavaratilassa. Istuin kiinnitetään auton istuimeen turvavyöllä istuimessa olevien aukkojen kautta. Nufnuf-autoistuin voidaan lisäksi kiinnittää auton turvavyöhön pujottamalla se turvaistuimen sisäosan kautta. Näin nelijalkainen ystäväsi voi nauttia erinomaisen turvallisista automatkoista joka päivä. Istuimen pohjatyyny on irrotettava, ja näin lemmikille löytyy helposti sopivin istumakorkeus autossa. 12 cm paksuinen tyyny nostaa lemmikkisi korkeammalle tarjoten tälle paremman näkyvyyden ja rauhoittaen sitä matkan aikana. Istuimen ja pohjatyynyn päälliset ovat irrotettavia. Päällisen materiaali on veden- ja liankestävää PVC-materiaalia, joka on erittäin helppo puhdistaa pyyhkeellä tai pestä käsin erikseen.

Istuinta voidaan käyttää joko sen korkeampi reuna auton istuimen selkänojaa kohti tai kohti tuulilasia, sillä istuimen molemmilla puolilla on turvavyön kiinnitysaukot. Istuimessa on myös auton niskatukeen kiinnitettävä verkkovyö antamassa lisäturvallisuutta. Verkkovyö on kiinnitetty istuimen pohjaan ja sivuille hihnoilla, ja sitä voidaan käyttää kantokahvana istuinta nostettaessa autosta pois. Verkkovyö on irrotettava. Istuimen ulkopohja on valmistettu vettä- ja likaahylkivästä ja kestävästä cordura-kankaasta, ja näin ollen istuinta voidaan käyttää ulkona suorassa kosketuksessa maahan. Istuimen korkeammalla sivulla on 15 x 18 cm tasku talutushihnalle ja muille pienille tarvikkeille.

  • Koko: 50 x 55 cm, etureunan korkeus 20 cm takareunan korkeus 35 cm
  • Päällisen materiaali: 100 % PU raapimisen, veden- ja liankestävä, huippuhelppo puhdistaa
  • Täyte vedenkestävää vaahtomuovia
  • Väri: harmaa, oranssi vetoketju
  • NufNuf-tuotteet valmistetaan tilauksen mukaaan NufNuf Petsin tehtaalla Tallinnassa
  • NufNuf toimittaa tilauksesi aina suoraan tehtaalta kotiinkuljetuksena
  • Tuotteiden hinnat pitävät sisällään kotiinkuljetuksen kustannukset
  • Toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Esittelyssä korkealaatuinen NufNuf. Katseen ja kulutuksen kestävä luottomerkki.

NufNuf on koirien ja kissojen laadukkaita, kestäviä ja lemmikeille turvallisia petejä ja lemmikkituotteita valmistava virolainen yritys. NufNufin tuotevalikoimaan kuuluvat suosittujen petien lisäksi kaulapannat, valjaat, hihnat, lelut, matot, tarvikkeet ja vuoden 2020 alussa lanseeratut lemmikkien Outdoor-tuotteet aktiivisesti ulkoileville ja retkeileville lemmikeille.

Tyylikäs ja toimiva koirien ja kissojen petivalikoima

Kuten meille ihmisille, on myös lemmikeillemme lepohetket ja nukkuminen tärkeitä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Funfun, kuten Nufnuf käänteisesti kirjoitettuna on, iloa ja hyvää olo lemmikillesi. Näistä kaikista ominaisuuksista rakentuvat Nufnuf-tuotteet. Nufnuf-pedissä koira nukkuu ei vain koiran unta, vaan hyvää unta.

Nufnufin petien ensisijainen ominaisuus on niiden mukavuus lemmikille. Vaikka pedit ovat tyylikkäitä ja moderniin kotiin ja sisustukseen sopivia, on niiden suunnittelussa ja tuotannossa lähtökohtana ollut mukavuus. Lemmikin tulee pystyä nauttimaan sille omasta, tärkeästä ja henkilökohtaisesta lepopaikasta ja siinä lepäilystä ja nukkumisesta. Lemmikit haluavat yleensä olla lähellä omia perheenjäseniään ja Nufnuf-peti istuu kodissa juuri sinne, missä vietätte yhdessä aikaa.

Kestävyys ja materiaalit tulevat heti mukavuuden jälkeen tärkeinä tekijöinä. Pedin pitää kestää lemmikkisi touhuamista kuten raapimista, muokkaamista, kieriskelyä, raahaamista, pöllyttämistä…siis kaikkea, mitä meidän iloiset ystävämme keksivätkään pedille ennen varsinaista lepohetkeä, kuten tiedämme.

Nufnuf-pedit on valmistettu 100% luonnonmukaisista materiaaleista. Siksi ne sopivat turvallisesti myös synteettisten materiaalien allergioista kärsiville lemmikille sekä kestävän kehityksen periaatetta arvostaville lemmikin omistajille. Kun mukavuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen lisätään vielä pedin ulkonäkö, on jokaisen lemmikin omistajan valinta Nufnuf. Jos lemmikkisi saisi päättää, olisi peti jo matkalle teille verkkokaupastamme.

Pikaesittelyn NufNuf -petiin näet alla olevasta videosta videosta:

Kestävät koiranlelut

Nufnufin tuoterepertuaarista löytyy lelut niin pienelle kuin suurelle koiralle ja kissalle. Valikoimassa on mm. superkestäviä Super Durable -leluja vauhdikkaisiin leikkihetkiin, iloisen värisiä ylijäämämateriaaleista tehtyjä kierrätysleluja, ulko- sekä sisäkäyttöön samanaikaisesti sopivia aktivointileluja sekä 100% luonnonmateriaaleista kuten omenapuista tehtyjä noutokeppejä. Noutokepeissä Nufnuf tekee sosiaalisesti arvokasta yhteistyötä Tarton mielenterveyskeskuksen asukkaiden kanssa, jotka ovat valmistaneet kepit Nufnufille.

Suositut Scooby -mokkanahkalelut sopivat kaiken kokoisille koirille. Ne on valmistettu vahvasta juuttikankaasta ja päällystetty pehmeällä mokkanahalla, joka on vaaraton lemmikkien ikenille ja ruuansulatukselle. Lelujen täytteenä on käytetty kookoskuitua, joka sekin on vaaraton, jos täyte maistuu lelun rikkoutuessa. Lelut ovat 100% luonnollisesta materiaalista valmistettuja ja sopivat siksi myös keinomateriaaleille allergisille koirille. Myöskään jos perheessä on taaperoikäisiä lapsia, ei haittaa jos nämä lelut päätyvät heidän suuhunsa.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Autoistuin pienikokoiselle koiralle
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Autoistuin pienikokoiselle koiralle
Arviosi