Back on Track koiran jalkasuoja (1 kpl/pkt)

Rating:
100 % of 100
Alkaen 24,90 €
Varastossa
SKU
back-on-track-koiran-jalkasuoja-1-kplpkt
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track koiran jalkasuoja (1 kpl/pkt)

Koiran jalkasuoja on tarkoitettu tukemaan niveliä, esimerkiksi nivelrikon yhteydessä tai helpottamaan leikkauksesta toipumista. Monet suosivat jalkasuojia myös treenien yhteydessä ennaltaehkäisemään vammoja mm. agilityssa tai muussa vauhdikkaassa lajissa. 

Tuotteella on erinomainen istuvuus, joten mittaa koirasi jalka huolellisesti. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä oikean koon valitsemiseksi, autamme mielellämme! Welltex-kangas pääsee vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla, kun suoja on riittävän napakka. Kiinnitys tapahtuu kolmella tarranauhalla.

Koot (leveys x korkeus)
S (14x11 cm),
M (15x12 cm),
L (18x14 cm).

Jalkasuojat myydään yhden kappaleen pakkauksessa, joten jos tarvitset jalkasuojat esimerkiksi molempiin etujalkoihin, niin tilaa 2 kappaletta.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track koiran jalkasuoja (1 kpl/pkt)
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track koiran jalkasuoja (1 kpl/pkt)
Arviosi