Back on Track Koiran kinnersuojat (2 kpl / pkt)

Alkaen 49,90 €
Varastossa
SKU
back-on-track-koiran-kinnersuojat-2-kpl-pkt
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran kinnersuojat (2 kpl / pkt)

Koiran kinnersuojat on tarkoitettu tukemaan kinnerniveliä, esimerkiksi nivel-/jännevaivojen yhteydessä tai helpottamaan leikkauksesta toipumista. Asettamalla kinnersuoja ylösalaisin sitä voidaan käyttää myös suojaamaan takasäären alaosaa. Koiran liikkuessa kinnersuoja pysyy jalkasuojaa paremmin paikallaan. 

Tuotteella on erinomainen istuvuus, joten mittaa koirasi jalka huolellisesti. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä oikean koon valitsemiseksi, autamme mielellämme! Welltex-kangas pääsee vaikuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla, kun suoja on riittävän napakka. Kiinnitys tapahtuu neljällä napakalla tarranauhalla.

Oikea koko valitaan mittaamalla jalan ympärys kinnernivelen ylä- ja alapuolelta.

Suojien mitat (korkeus x yläpuoli x alapuoli):
S 18,5 x 16 x 12 cm
M 20 x 17 x 13 cm
L 22 x 20 x 16 cm

Myydään 2 kappaleen pakkauksissa.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran kinnersuojat (2 kpl / pkt)
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Koiran kinnersuojat (2 kpl / pkt)
Arviosi