Back on Track Koiran Loimi Whippetille

Rating:
100 % of 100
Alkaen 69,90 €
Varastossa
SKU
back-on-track-koiran-loimi-whippetille
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran Loimi Whippetille

Tätä takkia kannattaa kokeilla! Back on Track on suunnitellut nimenomaan whippeteille sopivan rodunomaisen mallin, jota kyllä voi käyttää muillekin samankaltaisille koiraroduille. Lyhyen karvansa vuoksi whippet palelee helposti etenkin kosteaan ja kylmään syys- ja talviaikaan. Topattu ja Welltex-vuorattu koiranloimi helpottaa ulkoilua sekä ratajuoksuharjoituksissa lämpimänä pysymistä tai näyttelyreissuja. Monikäyttöinen, kestävä ja pestävä takki on pitkäikäinen hankinta, jota voi käyttää tilanteissa joissa whippet tarvitsee lisälämpöä ympärilleen. 

Takissa on ihanan väljä, mutta hyvin muotonsa pitävä korkea fleecekaulus. Helppo ja nopea mahavyö yhdellä lukolla ja heijastimilla. Ulkopuoli on valmistettu mustasta polyesterista ja se hylkii vettä. Sisällä tietenkin Welltex -kangas ja toppauksena polypropyleenia. Fleecekauluksessa aukko taluttimelle. Tässä takkimallissa ei ole jalkalenkkejä, mutta saat ne helposti ommeltua paikalleen. Väri musta, ja saumoissa on hyvin heijastavat tehosteet.

Koot, cm-mitoitus selän pituus:

XS:  30 cm

S:    35 cm

M:   40 cm

L:    45 cm

XL: 50 cm

XXL: 55 cm

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma. Älä käytä huuhteluainetta pesun yhteydessä, jotta Welltex-kangas säilyttää ominaisuutensa.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran Loimi Whippetille
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Koiran Loimi Whippetille
Arviosi