Back on Track Matkapeti

Alkaen 59,90 €
Varastossa
SKU
back-on-track-matkapeti
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Matkapeti

Pyöreähkö nukkuma-alusta on erittäin mukava patja, jonka koira saa rytättyä itselleen sopivaan muotoon. Alusta sopii hyvin käytettäväksi niin kotona koiran petinä kuin autossa tai koiran häkissä pehmikkeenä ja matkapetinä.

Alusta pitää koiran lämpimänä, koska Welltex -materiaali heijastaa koiran oman lämmön sen kehoon takaisin. Omat koiramme hakeutuvat tälle pedille nukkumaan, kun se on näköpiirissä - katso kuvasta :) Pedin heijastama lämpö auttaa ylläpitämään notkeita lihaksia sekä vähentää nivelkipuja. Liukuesteet pohjassa. Patja toimitetaan kätevässä kantolaukussa. Vaikka tuotenimi on matkapeti, niin se sopii erinomaisesti kotiinkin!

Kolme eri kokoa: alkaen 55 cm * 60 cm. Alusta toimitetaan kätevään säilytyspussiin pakattuna.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Matkapeti
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Matkapeti
Arviosi