Back on Track Monitoimipeitto

39,90 €
Varastossa
SKU
3011
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Monitoimipeitto

Back on Trackin monitoimipeitolla, minipeitolla on monta käyttömahdollisuutta. Voit käyttää sitä kotona koiranpatjana tai vaikkapa autossa koiranhäkissä alusena, jolloin koira pysyy lämpimänä ja nivelet ja lihakset vetreinä. Hevosille minipeiton voi kääriä jalkoihin. Myös isäntä ja emäntä voivat käyttää minipeittoa vaikka hartioiden alla nukkuessa tai istuinalustana kylmällä penkillä. Vain mielikuvitus on minipeiton käytön rajana, joten tilaa sinäkin omasi!

Koko 50 cm * 68 cm. Minipeitto kerää jonkin verran karvaa itseensä, mutta rullateippiharjalla ne saa irti. Imurin kanssa saattaa olla jonkin verran enemmän hommaa. - Meillä on itsellä näitä useampi kotona käytössä, ajattelin tästä muutamaa imurointikokemusta rikkaampana jo etukäteen informoida. t. Tiina Kirsusta

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma ilman huuhteluainetta.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Monitoimipeitto
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Monitoimipeitto
Arviosi