Hyppää suoraan sisältöön
KAIKKI KOIRAN PURULUUT JA HERKUT -15 % SU 5.7. SAAKKA! EDUN SAAT KASSALLA KOODILLA: KESÄHERKKU-15
KAIKKI KOIRAN PURULUUT JA HERKUT -15 % SU 5.7. SAAKKA! EDUN SAAT KASSALLA KOODILLA: KESÄHERKKU-15

Tervetuloa KoiraLoveen ❤️

KoiraLovessa voit vaikuttaa Iloisen Kirsun toimintaan! Tule mukaan ja kerro, mitä haluat hyllyistämme löytyvän. Asiakkaidemme ääni on Kirsulle kullanarvoinen!

MIELIPITEET JA KOKEMUKSET MERKITSEVÄT

Haluamme käydä aitoa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa. KoiraLove -yhteisö on Iloisen Kirsun ylläpitämä virtuaalinen kohtaamispaikka laatua ja kestävää kehitystä arvostaville koiranomistajille. Yhteisömme sisältö karttuu askel askeleelta, ja tulet löytämään täältä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, tuotetoivepalstan sekä vaihtuvia teemakeskusteluja niin tuotevalikoimaan kuin kestävään kehitykseen liittyen.

Teemakeskusteluja avataan tarpeen mukaan, ja aktiivisten keskustelujen aikana Kirsun tiimi operoi KoiraLoven keskustelualueella päivittäin. Teemakeskusteluissa toivomme saavamme asiakkailtamme mielipiteitä, ehdotuksia, toiveita, vinkkejä, näkökulmia - kaikenlaista keskustelua kyseiseen aiheeseen liittyen. Ensimmäinen teemakeskustelun aihe liittyy koiran ruokiin, ja siihen, millä tavalla vaihtoehtoisia uusia koiranruokatulokkaita tai laatumerkkejä asiakaskunnassamme toivotaan hyllyiltä löytyvät. Uusilla koiranruokatulokkailla tarkoitamme esimerkiksi sirkkapohjaisia nappuloita, laatumerkeillä puolestaan jo markkinoilla olevia mielestäsi parhaita tuotteita. 

Aktiiviset KoiraLoveen osallistujat kerryttävät myös KirsuKlubin pisteitä. KirsuKlubiin eli Iloisen Kirsun kanta-asiakasjärjestelmään kuuluminen ei kuitenkaan ole edellytys asiakasyhteisön keskusteluihin osallistumiselle, vaan ihan kaikki ihmiset ovat tervetulleita kertomaan näkökulmia, ideoita ja ehdotuksia.

ESSENTIAL-koiranruoka

RSS

    Ikävä kyllä tässä blogissa ei ole julkaistuja artikkeleita

Vipuvoimaa EU:lta