Hyppää suoraan sisältöön
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
Yritys, jonka tuotetestaajina toimivat lemmikit

Yritys, jonka tuotetestaajina toimivat lemmikit

NufNuf on virolainen, koirien ja kissojen laadukkaita, kestäviä ja lemmikeille turvallisia petejä ja lemmikkituotteita valmistava yritys. NufNufin tuotevalikoimaan kuuluvat suosittujen petien lisäksi kaulapannat, valjaat, hihnat, lelut, matot, tarvikkeet ja vuoden 2020 alussa lanseeratut lemmikkien Outdoor-tuotteet aktiivisesti ulkoileville ja retkeileville lemmikeille.

Yrityksen tarina sai alkunsa rakkaudesta eläimiin ja kahden koiran omistajan omista tuotetarpeista lemmikeilleen: he etsivät kestäviä, laadukkaita, kodin ympäristöön väreiltään ja designiltaan sopivia ja samalla turvallisia tuotteita koiranpedistä muihin koiranomistajan perusarjen tuotteisiin. Tarjontaa oli, mutta kaikkia haluttuja ominaisuuksia ei löytynyt yhdestä ja samasta tuotteesta tai hintataso oli suhteellisen korkea. Nufnufin perustajat tarttuivat tuumasta toimeen ja vuonna 2015 perustettu start-up yritys alkoi suunnitella ja valmistaa käsityönä tuotteita, joiden hintataso mahdollistaisi tuotteiden hankinnan mahdollisimman monelle lemmikinomistajalle maailmanlaajuisesti.

Nufnufin toinen perustaja Aivar Roop (kuvassa) kertoo, että heille ensisijainen tuotteiden ominaisuus mm. pedeissä on niiden mukavuus lemmikille. Vaikka pedit ovat tyylikkäitä, skandinaavisen minimalista designia muotoilultaan ja väreiltään edustavia ja moderniin kotiin ja sisustukseen sopivia, on niiden suunnittelussa ja tuotannossa lähtökohta ollut mukavuus. Lemmikin tulee pystyä nauttimaan sille omasta, tärkeästä ja henkilökohtaisesta lepopaikasta ja siinä lepäilystä ja nukkumisesta. Lemmikit haluavat yleensä olla lähellä omia perheenjäseniään ja Nufnuf peti istuu kodissa juuri sinne, missä vietätte yhdessä aikaa. Kestävyys ja materiaalit tulevat heti mukavuuden jälkeen tärkeinä tekijöinä. Tuotevalikoima on valmistettu 100% luonnonmukaisista materiaaleista. Tuotteet sopivat turvallisesti myös synteettisten materiaalien allergioista kärsiville lemmikille sekä kestävän kehityksen periaatetta arvostaville lemmikin omistajille. Lopuksi tuotteisiin yhdistetään vielä design ja järkevä hinnoittelu – kaikki ominaisuudet suunnittelusta hankintaan on siis mietitty huolella ja sydän mukana asiassa.

Nufnuf huomioi tuotannossaan myös hävikkimateriaalien hyödyntämisen. Tästä hyvänä esimerkkinä on kierrätetyt lelut, Nufnuf Upcycled toys, jotka on valmistettu Nufnuf-tuotannon jäämistä. Näin Nufnuf vähentää tuotantojätettä 8-10%.

Nufnuf tuotteet valmistetaan 90% naapurimaassamme Virossa. Tuotteet perustuvat mukavuuteen, kestävyyteen ja innovatiiviseen pohjoismaiseen muotoiluun ja niitä myydään 20 maassa ympäri maailmaa. Nufnuf-tuotekehitysryhmään kuuluu lahjakkaita suunnittelijoita, eläinrakkaita ihmisiä ja tuotetestaajina tietenkin koiria ja kissoja.

Edellinen artikkeli Miksi toinen koira juo enemmän kuin toinen?