Hyppää suoraan sisältöön
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
Kerro meille mielestäsi parhaimpia koiranruokia

Kerro meille mielestäsi parhaimpia koiranruokia

Heippa! Nyt polkaistaan KoiraLove -nettiyhteisömme tulille. KoiraLovessa on tarkoituksena käydä avointa ja aitoa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa. Meitä oikeasti kiinnostaa juuri sinun mielipiteesi, sillä on hieman hölmöä pitää kauppaa, jos ei aidosti tiedä asiakkaiden ajatuksia. 

Olemme laajentamassa tuotevalikoimaamme ja teemme sitä hyvin pitkälti asiakkaidemme toiveiden perusteella. Toinen valikoimaamme määrittävä asia on pian julkaistava vastuullisuuskriteeristö, joka perustuu YK:n Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. 

Aloitetaan kaikkia kiinnostavalla mielipidekeskustelulla, liittyen koiranruokaan. Kerro meille mielestäsi parhaita koiranruokia, joita toivoisit kaupastamme löytyvän huippulaadukkaan ESSENTIAL -sarjan lisäksi. Kommentointiaikaa on 6.7.2020 saakka, jonka jälkeen kokoamme vastauksista TOP3-listan - ja julkaisemme sen luonnollisesti tässä keskustelussa.  

**Yhteenveto keskusteluista ja kommenteista: Suurkiitokset kaikille kommentoijille! Jos olet lukenut kommentteja läpi, niin varmasti huomasit saman kuin mekin - hajonta eri ruokamerkkien osalta oli melkoinen. Iloisena otimme vastaan ne muutamat ESSENTIAL-palautteet, ruoka on ollut monen muunkin mielestä hyvin laadukasta ja maistuvaa! Olemme ottaneet valikoimaamme takaisin ACANA-ruokasarjan, siitäkin huolimatta että se tuodaan varsin pitkän rahtimatkan takaa. Tässä perusteena on se, että tiedämme maahantuojan tutustumiskäyntien perusteella ACANAn täyttävän kestävän kehityksen tavoitteita - lisäksi valmistajalta saatava tieto on avointa. Toinen valikoimaamme otettu uusi ruokamerkki on Best Barf, suomalainen pakastekuivattu raakaruoka. Swiss Naturalin osalta laajensimme tuoterepertuaaria isompaan pakkauskokoon, eli nyt meiltä saa sekä 1 kg:n että 4 kg:n pusseja. Harkinnassa meillä on pari muuta merkkiä, ja kerromme niistä tarkemmin, mikäli tuotepäätöksiä niiden osalta syntyy.*** 

Voit osallistua keskusteluun halutessasi nimimerkillä, kommentin lähettäjän sähköpostiosoitetta ei julkaista. Teknisistä syistä (ei toivottujen spammi-roskapostikommenttien eliminoimiseksi) meillä on käytössä kommenttien hyväksyminen ennen niiden julkaisemista. Oikean ihmisen luomat kommentit julkaistaan sellaisenaan.

JOKAISELLE KOMMENTOIJALLE 500 KIRSUKLUBIN PISTETTÄ!
Lisäämme pisteet manuaalisesti vastauksen tarkistuksen yhteydessä. Jos et ole vielä jäsen, luo asiakastili nyt >>

Edellinen artikkeli Black Friday & Cyber Monday -viikot tulevat tänäkin vuonna...

Kommentit

PIrjo – heinäkuu 4, 2020

Nutrima 👍

Annina – heinäkuu 3, 2020

Koiramme on tykännyt Nutron kuivaruuista. Ruuassa tärkeää on korkea lihapitoisuus, isot pakkauskoot sekä hinta-laatusuhde. Lisäksi raakaruoka lisukkeena kiinnostaa, jos niihin ol tulossa lisää valikoimaa :)

Ansku – heinäkuu 3, 2020

Toivoisin valikoimaan lammaspohjaista, vehnätöntä ruoka. Sellaista jossa ihan oikeasti on lammasta, eikä kanaa suurin osa. Taloudessa monta n. 30 kiloista koiraa, joten hinta on myös yksi tekijä kun ruokaa ostan.

Tara – heinäkuu 3, 2020

Ruokia joiden alkuperä selkeästi merkitty, esim. mistä maasta tuotteessa oleva liha tulee

Belina – heinäkuu 3, 2020

Toiveena valikoimiin olisi luut ja namit jotka olisi kasviperäisiä. Toinen koirani on todella allerginen kaikelle maan ja taivaan väliltä. Haasteena on löytää sopivaa pureskeltavaa ja nameja jotka olisivat mahdollisimman turvallisia ja soveltuisivat allergisille koirille. Raakaruokana esimerkiksi Maukas sarja on todella hyväksi koettu ja voisi olla oiva lisä valikoimiin.

AVA – kesäkuu 29, 2020

Carnilove on meidän iho-ongelmiin taipuvaisen Amstaffi neidon luotto nappula.
Lihas kasvaa, mutta rasva ei. Iho ja tassut pysyy kunnossa. Ilmeisesti poro on paras maku meillä.

Wila – kesäkuu 29, 2020

Best Barfin pakastekuivattuja raakaruokia toivoisin valikoimiinne. Nämä on kokeiltu ja hyväksi todettu raakaruokaa syöville koirille. Valikoimista löytyy eri eläinten maksaa ja sisäelimiä sekä hevosen liharouhetta.

Hese – kesäkuu 29, 2020

Joskus pitää kokeilla uutta ruokaa. Ja päätin kokeilla teiltä tätä Essential Older joka on valmistettu kanasta ja ankasta. Koirani on välillä ollut ronkeli ruuan suhteen. Onneks tämä kelpasi. Ja pussin koko kolme kiloa on juuri sopiva meille. Valmistuksessa käytetty paljon hyviä tuotteita. Tietysti valmistusmaa ei ole Suomi . No se nyt suvaitaan.

Sirpa – kesäkuu 28, 2020

Luomuruoka ilman lisäaineita jossa on selkeästi kerrottu tuotteen KOKO sisältö . mielellään myös tuote jossa ei ole käytetty tehotuotanto eläimiä. Meille on tärkeää tietää mitä meidän koirat ja kissat syövät. Näitä on vaikeaa löytää. Kaikki uudet tervetulleita.

Minna – kesäkuu 28, 2020

Yksi mielestäni laadukkaampia koiranruokia Essential sarjan rinnalle olisi Clinivet koiran- ja kissanruuat. Niissä on käytetty kelaattimuodossa olevia hivenaineita ja luonnollista E-vitamiinia. Ruokasarjasta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja eri elämänvaiheessa oleville koirille.

Jätä kommentti

Kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisemista

* Pakollisia kenttiä