Siirry sisältöön
Lähetykset toimivat meillä normaalisti myös Postin lakon aikana. Lue lisää >>
Lähetykset toimivat meillä normaalisti myös Postin lakon aikana. Lue lisää >>
Toimintakellarikysely - osallistu ja voita!

Toimintakellarikysely - osallistu ja voita!

KOIRAPALVELU Iloisen Kirsun Toimintakellaria on testattu jo muun muassa  Dogfulness- ja kilpailujännitystapahtumilla keväällä. Huomasimme, että tila toimii hyvin ja sitä on tarvittu: mukana oli kivasti porukkaa – kiitos kaikille.

    Äskettäin aloittaneen PentuKerhon osallistujat pääsivät  myös kokeilemaan toimintakellarin temmellystiloja ja totesivat ne suorastaan koiramaisen sopiviksi maltilliseen hauskanpitoon.

VOIT VAIKUTTAA Toimintakellarin tarjontaan ja toimintavaihtoehtoisin vastaamalla asiakaskyselyyn, jossa voit voittaa Back on Trackin Molly -kaulapannan. Arvomme kolme palkintoa kaikkien 30.4.2019 mennessä vastanneiden kesken.

TOIMINTAKELLARIHAN on 150 neliön tila, joka koostuu kolmesta tilavasta huoneesta. Kukin huone on teemoitettu: yhdestä tulee hajustudio, toisesta rentoilu- ja kuntoilusali ja kolmannesta aktiivihuone.

     Nyt vedämme pienen hetken henkeä Kellarin tapahtumien suhteen, sillä puuhaa on paljon. Haluamme tehdä Kellarista erityisen turvallisen ja haastavan hauskan paikan kaikille koirille. Ihmisen parhaan ystävän aisteja aktivoivan ja sopivasti liikuttavan tilan kaikki yksityiskohdat pitää saada valmiiksi ennen toukokuussa tapahtuvia avajaisia. Toimintakellariin tehdään myös oma erillinen sisäänkäynti, jonka toteutus odottaa lumien ja roudan sulamista.

      Asiasta tulee pian lisätietoa, pysy Iloisen Kirsun kanavilla. Lisää toimintakellarista.

Edellinen artikkeli Iloisen Kirsun Toimintakellari avataan tiistaina 14.5.
Seuraava artikkeli Tule tapaamaan meitä kevään tapahtumissa

Jätä kommentti

Kommentit täytyy hyväksyä ennen julkaisua

* Pakolliset kentät