Siirry sisältöön
Avaa joulukalenterimme luukku ja katso päivän etusi >>
Avaa joulukalenterimme luukku ja katso päivän etusi >>
SmartDOG™ -testiviikonloppu 22. - 23.11.2019

SmartDOG™ -testiviikonloppu 22. - 23.11.2019

 Testit ovat hauskoja ruoan etsintäpelejä. Koiran tarvitsee vain olla halukas syömään makupaloja testitilanteessa - koulutusta tai tottelevaisuutta ei vaadita. Kaikenrotuiset koirat ja seropit ovat tervetulleita kaikkiin eri testeihin!

Voit valita seuraavista testeistä
- smartDOG KOGNITIO (198 €) tai sen osatestejä:
ONGELMA (89 €), ELEET (89 €), MUISTI (89 €)
- smartDOG PENTU n. 3-7kk ikäisille pennuille (129 €)
- smartDOG PIENI PERSOONALLISUUSARVIO (85 €)
- smartDOG OPPIMINEN, TUNNETILA JA MUISTI (129 €)

Ilmoittautumiset: Elisa Reunanen elisa@vainuvoima.fi

KOGNITIO-testien, PENTU-testin ja OPPIMINEN, TUNNETILA JA MUISTI -testin hintaan kuuluu testi, asiantuntijan laatima koirakohtainen raportti sekä pääsy tietokantaan, jossa voit verrata oman koiran tuloksia rodun ja kaikkien testattujen koirien keskiarvoon. PIENI PERSOONALLISUUSARVIO testistä saat raportin suoraan mukaan paperilla.

SmartDOG-testien kehittämisen taustalla on uusin tutkittu tieteellinen tieto koirasta ja testit perustuvat koirien kognitiotutkimuksen menetelmiin. SmartDOG-testit on kehittänyt FT Katriina Tiira.

Lisää tietoa testeistä SmartDOG sivuilta:
https://smartdog.fi/smartdog-testit

Huomaathan, että normaalihinnasta alennus perheen toisesta testattavasta koirasta -20%, ja kolmannesta tai useammasta -30%. HUOM! Ei koske ensimmäistä OPPIMINEN, TUNNETILA JA MUISTI -testiä.

Kasvattajille kasvattaja-alennus -20% normaalihinnoista kasvattajan tilaamassa testipäivässä kasvateille. Kasvattaja saa myös vertailuyhteenvedon päivän aikana testatuista kasvateista.

Testit tekee lisensoitu SmartDOG-testaaja Elisa Reunanen. Elisa on tutkija, hajutyöskentelykouluttaja ja pelastuskoiraharrastaja. Lisätietoja: https://smartdog.fi/ajankohtaista/turun-seudulle-pysyva-smartdog-testaus-14-2-alkaen-esittelyssa-vainuvoiman-elisa/

Seuraava artikkeli Black Friday -viikonloppu alkaa pe 29.11.2019

Kommentit

Maija Koski - Lokakuu 17, 2019

Hei, kiinnostuin tuosta testauksesta , mutta …kun ne juoksut saattavat olla juuri silloin. saako juoksuisen kanssa tulla testaukseen pöksyt jalassa?

Jätä kommentti

* Pakolliset kentät