Cool on Track Viilennyspyyhe

Rating:
100 % of 100
Alkaen 29,90 €
Varastossa
SKU
cool-on-track-viilennyspyyhe
Lisätietoa
Tuotteen nimi Cool on Track Viilennyspyyhe

Cool on Track™ viilennyspyyhe on valmistettu korkean teknologian materiaalista, joka viilentää tehokkaasti ihon lämpötilaa jopa 6 astetta. Viilennyspyyhkeen avulla sinä ja lemmikkisi pysytte viileänä kesäkuumalla. Täydellinen tuote mukaan retkelle. Upota se veteen, purista sen jälkeen ylimääräinen vesi pois ja viilennyspyyhe on käyttövalmis!

Sopii käytettäväksi niin ihmisille kuin eläimille.

HUOM! Jos koirallasi on ollut lämpöhalvauksen oireita, konsultoi lääkäriäsi ennen viilennyspyyhkeen käyttöä. Merkittävä viilennys voi aiheuttaa koiralle komplikaatioita.

Tuote on pidettävä kosteana myös silloin kun sitä ei käytetä. Jos viilennyspyyhe pääsee kuivumaan, siitä voi tulla hauras ja se voi jopa haljeta. Ennen säillytystä, pese ja huuhtele viilennyspyyhe huolellisesti.

Kevyt –Viilentävä – Helppo käyttää

Materiaali

Ulkovuori: 100% Polyesteri
Vuori: 80% PVA, 20% Puuvilla

Pesuohjeet Käsinpesu 30 asteessa. Käytä pieni määrä mietoa puhdistusainetta, huuhtele kunnolla ja puristele ylimääräinen vesi pois. Säilytä kosteana suljetussa muovipussissa.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Cool on Track Viilennyspyyhe
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Cool on Track Viilennyspyyhe
Arviosi