Cool on Track Viilentävä Koirantakki

Rating:
100 % of 100
Alkaen 19,90 €
Varastossa
SKU
cool-on-track-viilentava-koirantakki
Lisätietoa
Tuotteen nimi Cool on Track Viilentävä Koirantakki

Cool on Track™:lla viilennystakilla jäähdytät koirasi nopeasti. Viilennystakki varastoi vettä ja "imee" koirastasi lämpöä pois:  vesi puuttuu nesteestä höyryksiä ja samalla koiran kehon lämpötila laskee. Takki ei sisällä mitään kemikaaleja eikä vaadi viilennystä pakastimessa - riittää kun upotat vain takin veteen pitääksesi koirasi viileänä.

Cool on Track takki viilentää peittämäänsä koiran kehon aluetta jopa 6 astetta. Takin käyttö on tosi helppoa:

  1. Upota takki veteen
  2. Purista pois ylimääräinen vesi
  3. Pue Cool on Track koirasi päälle.

Takkia on helppo säätää koiran mukaan ja lisäksi voit käyttää sitä vaihtoehtoisesti myös koiran petinä.

HUOM!. Muita koirasi vaatteita ei tulisi käyttää viilentävää takkia käytettäessä, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Takki on pidettävä kosteana myös silloin kun sitä ei käytetä. Jos viilennyspyyhe pääsee kuivumaan, siitä voi tulla hauras ja se voi jopa haljeta. Ennen säillytystä, pese ja huuhtele viilennyspyyhe huolellisesti.

Kevyt –Viilentävä – Helppo käyttää

MATERIAALI

Ulkovuori: 100% Polyesteri
Vuori: 80% PVA, 20% Puuvilla

Pesuohjeet Käsinpesu 30 asteessa. Käytä pieni määrä mietoa puhdistusainetta, huuhtele kunnolla ja puristele ylimääräinen vesi pois. Säilytä kosteana suljetussa muovipussissa.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Cool on Track Viilentävä Koirantakki
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Cool on Track Viilentävä Koirantakki
Arviosi