ESSENTIAL Balance | Vähäproteiininen

Alkaen 20,90 €
Varastossa
SKU
essential-balance-vahaproteiininen
Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Balance | Vähäproteiininen
Suositusikä Aikuinen, Seniori
Ruokatyyppi Kuivaruoka (säkki)
Raaka-aineet Kalkkuna, Kaura, Riisi
Asiakkaat ovat usein ostaneet nämä tuotteet yhdessä
 • Kaikki yhteensä
 • Yleiskuvaus
 • Raaka-aineet ja energiasisältö
 • Soveltuvuus
 • Annostelu ja säilytys
 • ESSENTIAL BALANCE-koiranruoka on valmistettu laadukkaasti yhdestä proteiinilähteestä. Ruoan pääraaka-aineina ovat kalkkuna, riisi ja kaura. BALANCE on juuri oikea ravinto koirille esimerkiksi näissä tilanteissa: kun tarvitaan vähäproteiinista sekä laadukasta ja riittoisaa ruokaa, apua kun koiran vatsa on löysä, tai jos koiran terveys esimerkiksi allergia, asettaa vaatimukset ruokavaliolle. Lue lisää kohdasta Soveltuvuus, millaisille koirille BALANCE sopii.

  EESSENTIAL BALANCE on laadukas ruoka erilaisiin tilanteisiin koiran elämän varrella. Luethan ruoan tiedot tarkasti, mikäli tämä on ensimmäinen BALANCE-koiranruokatilauksesi. BALANCE-ateria poikkeaa reseptiikaltaan muista ESSENTIAL-sarjan ruuista ja siksi haluamme, että luet tarkoin ruoan sisältö- ja soveltuvuustiedot ennen ostopäätöstä. BALANCE sisältää kauraa ja siten eroaa muista ESSENTIAL-sarjan viljattomista ruokavaihtoehdoista.

  Ennen BALANCEn tilaamista, lue tämä: hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä. ESSENTIAL BALANCE on optimaalinen koiranruoka omassa hintakategoriassaan, kalkkuna pääraaka-aineena. Vertaa BALANCEa muihin saman hintaluokan koiranruokiin ja totea ero ravintosisällössä. BALANCE on ESSENTIAL-sarjan ruoista erityisvaatimuksiin valmistettu ruoka ja siksi se poikkeaa muista sarjan ruuista.

  BALANCE sisältää kauraa, joka on ratkaiseva ero verrattuna muihin ESSENTIAL-sarjan viljattomiin vaihtoehtoihin. Laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta BALANCE soveltuu myös herkkävatsaisille karvakuonoille. ESSENTIAL-koiranruokasarja on valmistettu Iso-Britanniassa. BALANCE sisältää mm. jukkauutetta, joka edistää ruoansulatusta ja auttaa ehkäisemään suolistoperäisiä, epämiellyttäviä hajuja sitomalla ammoniakkimolekyylejä suolistossa.

 • RAAKA-AINEET: Tuore ja kuivattu kalkkuna, riisi, kaura, kokonainen linssi, kalkkunaliemi, kalkkunan rasva, juurikasmassa, sinimailanen, mineraalit, vitamiinit, omega3-ravintolisä, luontainen merilevä, sikuri ja jukkauute, kalsiumkarbonaatti, glukosamiini (185mg/kg), kondroitiinisulfaatti (130mg/kg)

  ENERGIASISÄLTÖ: 330 kcal / g.

  KOOSTUMUS: Proteiini 20%, Rasva 10%, Tuhka ja kuitu 7%, Vesi 8,5%, Omega6 1.9%, Omega3 0.8%, Kalsium 1,4%, Fosfori 0.9%. Lisäksi per kg: A-vitamiini 15.000IU/kg, D3-vitamiini 2.000IU/kg, E-vitamiini 240IU/kg, Sinkki 50mg/kg, Rauta 50mg/kg, Mangaani 35mg/kg, Kupari 15mg/kg, Jodi 0.96mg/kg, Seleeni 0.3mg/kg. Sisältää luontaisia säilöntäaineita (rosmariini) ja luontaisia antioksidantteja.

 • 1) Kärsiikö koirasi allergisista oireista ruokien eri raaka-aineista johtuen? BALANCE on yhden proteiinilähteen ruoka. Tämän vuoksi ruoka on ehdoton valinta, mikäli haluat tarjota koirallesi ESSENTIAL-ruokaa, mutta välttää kananmunaa, kanaa, lammasta, nautaa tai kalaa. Katso tarkempi sisältö kohdasta Raaka-aineet ja energiasisältö. Voit myös ottaa yhteyttä meihin niin kerromme lisää. Halutessasi enemmän proteiinia koirasi ruokavalioon, voit lisätä BALANCEn joukkoon esimerkiksi keitettyä kanaa tai kalkkunaa, joka ei herkistä koiran ruoansulatusta.

  2) BALANCE on vähäproteiininen ruoka ja siinä on vain 20% proteiinia. Ruoka on optimaalinen koiralle, jolle suositellaan esimerkiksi eläinlääkärin toimesta matala proteiinista ruokavaliota. Voit nostaa annosten proteiinimääriä myös sekoittamalla BALANCEn joukkoon ja mitä tahansa ESSENTIAL-sarjan LIVING-ruokaa. Jos sekoitussuhde on 75% BALANCEa ja 25% LIVING-ruokaa, proteiinimäärä nousee 22,5%:iin.

  3) Onko koirallasi löysä vatsa? Kalkkunan lihan, riisin ja kauran sekoitus tasapainottaa ruoansulatusjärjestelmää. BALANCE sisältää mm. jukkauutetta, joka edistää ruoansulatusta ja auttaa ehkäisemään suolistoperäisiä, epämiellyttäviä hajuja sitomalla ammoniakkimolekyylejä suolistossa. Voit tarjota koirallesi pelkästään BALANCEa tai sekoittaa siihen muita ESSENTIAL-sarjan LIVING vaihtoehtoja.

  4) Haluatko tarjota koirallesi laadukasta koiranruokaa edullisemmin? BALANCE on juuri oikea ratkaisu. BALANCE on ESSENTIAL-sarjan edullisempi ruoka, mutta hinta ei poista sen laatutekijöitä. Jos sinulla on suurempi lauma ja erilaisia vaatimuksia heille, löydät ESSENTIAL-sarjasta erilaisiin tilanteisiin ja erilaisille koirille sopivan ruoan: allergia ja iho-/ turkkiongelmiin soveltuu vaikkapa väliaikaisesti NAUTICAL-ruoka, steriloinnin tai kastraation jälkeen CONTOUR-ruoka on sopiva. Lauman kuopuksille, pennuille, THE BEGINNING tai THE BEGINNING LARGE BREED ovat hyvän startin koiran kasvuun ja kehitykseen luovia ruokia.

 • ANNOSTELUOHJE: Päivittäinen ruokamäärä (grammoina) löytyy pussin alalaidasta sekä iloinenkirsu.fi -sivuston tuotekorteilta. Eri ruokien paino vaihtelee, joten mittaa oikea ruokamäärä esimerkiksi keittiövaa'alla. 100 grammaa voi yhdessä koiran ruoassa olla 1,5 desilitraa, kun taas toisessa se voi olla 1,2 desilitraa. ESSENTIAL -sarjan ruoat ovat täyttä laatua, joten päivittäinen ruokamäärä voi olla hyvinkin pienempi kuin aiemmin käyttämässäsi ruoassa.

  PARASTA ENNEN: ks. pussimerkintä SÄILYTYS: Suosittelemme säilyttämään ruuan suljettavassa astiassa. Ruoka tulee säilyttää viileässä ja kuivassa, suojattuna suoralta auringonvalolta ja kosteudelta.

ESSENTIAL - taatusti korkealaatuinen viljaton koiranruoka

ESSENTIAL koiranruoka on yhä suositumpi koiranruokamerkki, koska sitä syövät koirat voivat hyvin ja niiden kuppi tyhjenee nappuloista joka kerta. Usko pois!

ESSENTIAL erottuu edukseen mm sillä, että ruoissa on suuri tuoreiden raaka-aineiden osuus, tarkasti valittuja marjoja, kasviksia, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Proteiinilähteinä käytetään mm. peuraa, kaloja, kanaa, ankkaa ja lammasta.

ESSENTIAL-sarjan koiranruoka on valmistettu BOF (Behavioural Optimised Food)-periaatteella. Tämän periaatteen mukaan kehitetty resepti varmistaa koiran verensokeritasapainon säilymisen tasaisena koko päivän ruokailukerrasta toiseen, minkä ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. Korkea tuoreen lihan tai kalan määrä yhdessä matalan valmistuslämpötilan kanssa tarkoittaa käytännössä sitä, että koirasi saa ravitsemuksellisesti monipuolisen annoksen ruokakuppiinsa. Herkulliset nappulat myös maistuvat hyvin hieman ronkelimmillekin yksilöille, näistä meillä on jo monia havaintoja!

ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia. ESSENTIAL-sarjasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koiranpennun ruokintaan, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille kuin myös herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Kissoille on myös oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

Parasta ystävääsi ajatellen on tärkeää, mitä koira syö.

Jos koirasi saisi päättää, olisi sen elämä vuf, hau ja BOF. Tässä muutamia asiakkaidemme kommentteja:

“Erittäin maistuva ja laadukas penturuoka. Mukavan pienet nappulat, käyvät myös treenipalkkana!” -Minna (ESSENTIAL Penturuoka The Beginning)

“Yllätyin kuinka nirsoista nirsoin koirani söi tätä ruokaa hyvällä ruokahalulla”. -Mirva (ESSENTIAL Estate Living)

“Ajattelin kokeilla uutta ruokaa koiralleni. On jo seniori iältään ja piti vaihtaa . Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja koirani pitää myös . Nappula koko hyvä pienelle koiralle . Tuote vastasi odotuksia.” -Heikki (ESSENTIAL Older)

Tutustu ESSENTIAL-kuivaruokiin esimerkiksi tilaamalla maistelupussi ja valitse niiden avulla omalle koirallesi sopivin vaihtoehto. Myös kissojen Jaguar Cat:sta on saatavilla maistelupussi. Lue tarkempia tietoja tuotekohtaisista kuvauksista ja kysy meiltä lisää, mikäli jotain jää askarruttamaan!

Hypoallergeeninen ruoka saa lemmikkisi voimaan hyvin

Ravinnolla on tärkeä merkitys eläimen hyvinvoinnille. Koiran hyvinvointi ja tasapainoinen, onnellinen elämä muodostuu monesta tekijästä. Yksi suuri tekijä on ravinto, jota sille tarjoat. Kuten me ihmiset, haluavat myös koirat ravinnokseen hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan laadukasta ruokaa. Hypoallergeenisen ESSENTIAL-ruokasarjan valikoimasta löydät oikean ruoan pennuille, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille sekä herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Jos koirallasi on allergioita, herkkä vatsa tai paino-ongelma, löytyy ESSENTIAL-sarjasta sopiva vaihtoehto näihin erityistarpeisiin. ESSENTIAL -nappulat ovat luotettavasti viljattomia, maissittomia ja gluteiinittomia, lukuunottamatta erityisruoka Balancea, joka matalaproteiininen erityisruoka sisältäen kauraa ja riisiä. Kodin kissoille on oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

Mitä tarkoittaa ESSENTIALin Behavioural Optimised Food?

Behavioural Optimised Food eli BOF on lyhyesti sanottuna koirasi tasapainoista käyttäytymistä tukeva ravinto ja sen ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. BOF -periaatteen mukaan kehitetty ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ravinnon korkea tuoreen lihan pitoisuus ja matala valmistuslämpötila tarkoittavat käytännössä sitä, että koirasi saa poikkeuksellisen hyvät ravintoarvot omaavaa ruokaa verrattuna massamerkkien ruokiin. ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia niin koirien kuin kissojen kuivaruokien kuin myös koiran herkkujen osalta.

ESSENTIAL -kuivaruokavalikoimasta löydät jokaiseen eri elämänvaiheeseen ja moneen erityistarpeeseen, esimerkiksi allergiaan tai yliherkkyyteeen, sopivan vaihtoehdon. Korkean laadun lisäksi ruoka on hyvin taloudellista, sillä ruoka riittää monesti pidempään kuin vastaavankokoinen halvemman ruokamerkin säkki. Ruokapäätöstä tehdessä kannattaa ensisijaisesti kiinnittää huomiota säkin riittoisuuteen, ei pelkästään säkin hintaan tai ruoan kilohintaan. Pienemmissä pakkauksissa on pienikokoisia nappuloita, isoissa säkeissä puolestaan ronskimman kokoista pureskeltavaa. Näet näiden kokoeron alla olevalta videolta:


Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Balance | Vähäproteiininen
Suositusikä Aikuinen, Seniori
Ruokatyyppi Kuivaruoka (säkki)
Raaka-aineet Kalkkuna, Kaura, Riisi
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:ESSENTIAL Balance | Vähäproteiininen
Arviosi