ESSENTIAL Finest Ankka, yrtit & omenamakkara -herkku

7,90 €
Varastossa
SKU
5711580900134
Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Finest Ankka, yrtit & omenamakkara -herkku

HUOM! Kaikki ESSENTIAL-herkut on pakattu jo tehtaalla tiiviisiin valmispakkauksiin. Tämä takaa tuotteiden hygienian ja säilyvyyden.

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä. Herkkupussi sisältää kuusi isompaa makkaraa, täynnä herkullista lammasta, yrttejä ja omenaa. Hurjan herkullinen yhdistelmä, josta on vaikea pitää tassut erossa. Usko tai älä, meidän testikoirat menivät sekaisin makkarasta! Ilmakuivattu ja käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa.

SISÄLTÖ: ankka, bataatti, omena, luontainen säilöntäaine, oregano, basilika, timjami, meirami, persilja.

KOOSTUMUS: 21% proteiini, 20% vesi, 1.7% kuitu, 4% tuhka, 13% rasva.

ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta.  ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan neljä eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun – vaikeinta on lopettaa!

Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Finest Ankka, yrtit & omenamakkara -herkku
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:ESSENTIAL Finest Ankka, yrtit & omenamakkara -herkku
Arviosi