ESSENTIAL Finest Lammas- & Peurapatukka 3 Kpl

7,90 €
Varastossa
SKU
3192
Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Finest Lammas- & Peurapatukka 3 Kpl

HUOM! Kaikki ESSENTIAL-herkut on pakattu jo tehtaalla tiiviisiin valmispakkauksiin. Tämä takaa tuotteiden hygienian ja säilyvyyden.

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä.Välipalapatukoiden kingi! Täydellinen herkku parhaan ystävän lellimiseen. Uniikki ja hämmästyttävä patukka, joka kirjaimellisesti vie kielen mennessään. Sisältää vapaanalaiduntavia lammasta ja peuraa.  Ilmakuivattu ja käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa.

SISÄLTÖ: lammas, peura, bataatti, glyseroli, luontainen säilöntäaine, oregano, basilika, timjami, meirami, persilja.

KOOSTUMUS: 20% proteiini, 19% vesi, 2.2% kuitu, 4.5% tuhka, 12% rasva.

ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta.  ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan neljä eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun – vaikeinta on lopettaa!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. 

Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Finest Lammas- & Peurapatukka 3 Kpl
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:ESSENTIAL Finest Lammas- & Peurapatukka 3 Kpl
Arviosi