ESSENTIAL Finest Peura- & ankkamakkarapalat 110 g

7,90 €
Varastossa
SKU
5711580900110
Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Finest Peura- & ankkamakkarapalat 110 g

HUOM! Kaikki ESSENTIAL-herkut on pakattu jo tehtaalla tiiviisiin valmispakkauksiin. Tämä takaa tuotteiden hygienian ja säilyvyyden.

Kun vain äärimmäisen paras on tarpeeksi hyvää. ESSENTIAL FINEST-herkkusarja on herkkujen luksusmallisto, joka täydentää ESSENTIAL-ruokasarjan sisältöjä. Hurjan herkullista!

Herkulliset makkarapalat sisältävät runsaasti peuraa ja ankkaa. Täydellinen palkitsemiseen, erityisesti niissä ”paremmissa” hetkissä. Ilmakuivattu ja käsinvalmistettu alusta loppuun saakka Englannissa. 

SISÄLTÖ: peura, ankka, bataatti, glyseroli, peruna, luontainen säilöntäaine.

KOOSTUMUS: 20% proteiini, 19% vesi, 1.3% kuitu, 3.5% tuhka, 7% rasva.

ESSENTIAL FINEST-herkut ovat luksusluokan herkkuja koiruuksille, jotka haluavat ja hamuavat vain parasta.  ESSENTIAL FINEST-herkut ovat myös oiva lahja karvakuonolle; syntymäpäiväksi, joululahjaksi, elämän muihin juhlahetkiin. Tai vaikka tuliaiseksi jollekin tärkeälle nelijalkaiselle ystävälle.

ESSENTIAL FINEST-herkut valmistetaan Englannissa käsin tarkoin valituista raaka-aineista. Sarjan neljä eri herkkua ovat kaikki ilmakuivattuja ja niiden valmistuminen kestää raaka-aineen saapumisesta valmiiksi nautiskeltavaan herkkuun yli viikon.

ESSENTIAL FINEST-herkut pakataan uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sisältö onkin vallan hurjan herkullista. Testaa ja jää koukkuun – vaikeinta on lopettaa!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille karvakuonoille. 

Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Finest Peura- & ankkamakkarapalat 110 g
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:ESSENTIAL Finest Peura- & ankkamakkarapalat 110 g
Arviosi