ESSENTIAL Highland Living | Aikuiselle koiralle

Alkaen 28,90 €
Varastossa
SKU
essential-highland-living

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING 

 • Living -tuotteiden "Ferrari" - uniikki, 100% viljaton aikuisen koiran hypoallergeeninen kuivanappula.
 • Valmistettu tuoreesta ja kuivatusta Norfolkin mustakalkkunasta, Aberdeenin Angus-härästä
 • Ruoassa myös riistalintuja (kyyhky, peltopyy, ankka) sekä lohta
 • Erittäin hyvin maistuva ruoka 
Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Highland Living | Aikuiselle koiralle
Suositusikä Aikuinen
Ruokatyyppi Kuivaruoka (säkki)

ESSENTIAL Highland Living on ainutlaatuinen täysravinto ja viljaton, hypoallergeeninen, gluteiiniton ruoka koiralle. Se on saanut inspiraationsa Skotlannin ylängöiltä ja valmistetaan englantilaisista paikallisista aineksista, esimerkiksi Norfolkin mustasta kalkkunasta, Angus -härästä, kyyhkyistä ja skotlantilaista lohesta. Kuten kaikki muutkin ESSENTIALin ruoat, lihapitoisuus on todella korkea - lähes 80 prosenttia. Loput ruoasta on kasviksia, vihanneksia, yrttejä tai vitamiineja ja mineraaleja. Pienenä yksityiskohtana haluaisin mainita, että ruoka sisältää myös ginsengiä, joka voi vaikuttaa myönteisesti koiran vireyteen, pirteyteen ja muistiin. Näissä pienissä ainesosissa näkyy ESSENTIALin kokonaisvaltainen ajattelu koiran hyvinvoinnista.

Highland Living on ruokana ESSENTIALin “Ferrari” johtuen sen todella korkealaatuisista raaka-aineista, kuten Angus-härästä. Ruoka on hyvin maistuvaa ja sen sisältämät useat eri proteiinilähteet tekee siitä myös ravitsemuksellisesti erinomaisen.

Mitä sinun on hyvä tietää Highland Livingistä?

RAAKA-AINEET: Tuore kalkkuna, kuivattu kalkkuna, bataatti, tuore lohi, kikherne, herne, tuore Aberdeenin Angus-härkä, riistalinnut (kyyhky, peltopyy, ankka), pellavansiemen, lohiöljy, tuore kokonainen kananmuna, kalkkunan maksaliemi, sinimailanen, vitamiinit, mineraalit, mannanoligosakkaridit (MOS), frukto-oligosakkaridit (FOS), glukosamiini, kondroitiini, karpalo, acai-marja, mustikka, mulberry-marja, omena, tomaatti, appelsiini, päärynä, porkkana, pinaatti, kukkakaali, merilevä, kehäkukka, ginseng, vihreä tee, inkivääri.

Proteiini 29%, Rasva 17%, Mineraalit 8,5%, Vesi 8%, Kuitu 4,5%, Omega6 2,6%, Omega3 1,8%, Kalsium 1,6%, Fosfori 1,2%, Glukosamiini 0,09%, Kondroitiini 0,07%. Lisäksi per kg: A-vitamiini 15.000IU/kg, D3-vitamiini 2.000IU/kg, E-vitamiini 240IU/kg, Rauta 50mg/kg, Mangaani 35mg/kg, Sinkki 50mg/kg, Kupari 15mg/kg, Jodi 0.96mg/kg, Seleeni 0.3mg/kg. Sisältää luontaisia säilöntäaineita (rosmariini) ja luontaisia antioksidantteja.

ENERGIASISÄLTÖ: 362 kcal / 100 g

SOVELTUVUUS: Ruoka on kehitetty tukemaan normaalia aktiivisuustasoa kaikkien rotujen aikuisille koirille. HIGHLAND LIVING -ateria soveltuu erinomaisesti tarjoiltavaksi muiden ESSENTIAL Living-sarjan aterioiden kanssa, joko sekaisin samalla aterialla tai säkeittäin, makuja vaihtelemalla.

 • ANNOSTELU: Katso annostelusuositusta ruokasäkin pohjasta. Punnitse ruokamäärä keittiövaa'alla, jotta koira saa sopivan määrän nappuloita. Ruokamäärän voi antaa 1 - 2 erässä päivän aikana, esimerkiksi aamulla ja illalla. Nappuloita ei tarvitse liottaa, mutta ruokakuppiin voi niiden sekaan laittaa hieman vettä juuri ennen tarjoilua koiralle. Koiralle tekee hyvää pureskella nappulat, näin se saa ruoan ravintoaineet parhaiten käyttöönsä. Huom! Huomioithan nappuloiden kokoeron 3kg:n ja 12.5kg:n säkeissä. Pienemmässä säkissä nappulat ovat pienempiä, sillä pakkauskoko on suunniteltu pienten rotujen koirille. Itse ruoka on täysin samaa molemmissa pakkausvaihtoehdoissa.

  SÄILYTYS: Kun avaat ruokasäkin, siirrä sisältö suljettavaan astiaan. Säilytä ruoka mahdollisimman viileässä ja kuivassa, suojattuna suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Näin ruoan koostumus pysyy parhaana mahdollisena pussin ensimmäisestä nappulasta viimeiseen asti.

 • ESSENTIAL - taatusti korkealaatuinen viljaton koiranruoka

  ESSENTIAL koiranruoka on yhä suositumpi koiranruokamerkki, koska sitä syövät koirat voivat hyvin ja niiden kuppi tyhjenee nappuloista joka kerta. Usko pois!

  ESSENTIAL erottuu edukseen mm sillä, että ruoissa on suuri tuoreiden raaka-aineiden osuus, tarkasti valittuja marjoja, kasviksia, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Proteiinilähteinä käytetään mm. peuraa, kaloja, kanaa, ankkaa ja lammasta.

  ESSENTIAL-sarjan koiranruoka on valmistettu BOF (Behavioural Optimised Food)-periaatteella. Tämän periaatteen mukaan kehitetty resepti varmistaa koiran verensokeritasapainon säilymisen tasaisena koko päivän ruokailukerrasta toiseen, minkä ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. Korkea tuoreen lihan tai kalan määrä yhdessä matalan valmistuslämpötilan kanssa tarkoittaa käytännössä sitä, että koirasi saa ravitsemuksellisesti monipuolisen annoksen ruokakuppiinsa. Herkulliset nappulat myös maistuvat hyvin hieman ronkelimmillekin yksilöille, näistä meillä on jo monia havaintoja!

  ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia. ESSENTIAL-sarjasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koiranpennun ruokintaan, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille kuin myös herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Kissoille on myös oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

  Parasta ystävääsi ajatellen on tärkeää, mitä koira syö.

  Jos koirasi saisi päättää, olisi sen elämä vuf, hau ja BOF. Tässä muutamia asiakkaidemme kommentteja:

  “Erittäin maistuva ja laadukas penturuoka. Mukavan pienet nappulat, käyvät myös treenipalkkana!” -Minna (ESSENTIAL Penturuoka The Beginning)

  “Yllätyin kuinka nirsoista nirsoin koirani söi tätä ruokaa hyvällä ruokahalulla”. -Mirva (ESSENTIAL Estate Living)

  “Ajattelin kokeilla uutta ruokaa koiralleni. On jo seniori iältään ja piti vaihtaa . Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja koirani pitää myös . Nappula koko hyvä pienelle koiralle . Tuote vastasi odotuksia.” -Heikki (ESSENTIAL Older)

  Tutustu ESSENTIAL-kuivaruokiin esimerkiksi tilaamalla maistelupussi ja valitse niiden avulla omalle koirallesi sopivin vaihtoehto. Myös kissojen Jaguar Cat:sta on saatavilla maistelupussi. Lue tarkempia tietoja tuotekohtaisista kuvauksista ja kysy meiltä lisää, mikäli jotain jää askarruttamaan!

  Hypoallergeeninen ruoka saa lemmikkisi voimaan hyvin

  Ravinnolla on tärkeä merkitys eläimen hyvinvoinnille. Koiran hyvinvointi ja tasapainoinen, onnellinen elämä muodostuu monesta tekijästä. Yksi suuri tekijä on ravinto, jota sille tarjoat. Kuten me ihmiset, haluavat myös koirat ravinnokseen hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan laadukasta ruokaa. Hypoallergeenisen ESSENTIAL-ruokasarjan valikoimasta löydät oikean ruoan pennuille, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille sekä herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Jos koirallasi on allergioita, herkkä vatsa tai paino-ongelma, löytyy ESSENTIAL-sarjasta sopiva vaihtoehto näihin erityistarpeisiin. ESSENTIAL -nappulat ovat luotettavasti viljattomia, maissittomia ja gluteiinittomia, lukuunottamatta erityisruoka Balancea, joka matalaproteiininen erityisruoka sisältäen kauraa ja riisiä. Kodin kissoille on oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

  Mitä tarkoittaa ESSENTIALin Behavioural Optimised Food?

  Behavioural Optimised Food eli BOF on lyhyesti sanottuna koirasi tasapainoista käyttäytymistä tukeva ravinto ja sen ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. BOF -periaatteen mukaan kehitetty ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ravinnon korkea tuoreen lihan pitoisuus ja matala valmistuslämpötila tarkoittavat käytännössä sitä, että koirasi saa poikkeuksellisen hyvät ravintoarvot omaavaa ruokaa verrattuna massamerkkien ruokiin. ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia niin koirien kuin kissojen kuivaruokien kuin myös koiran herkkujen osalta.

  ESSENTIAL -kuivaruokavalikoimasta löydät jokaiseen eri elämänvaiheeseen ja moneen erityistarpeeseen, esimerkiksi allergiaan tai yliherkkyyteeen, sopivan vaihtoehdon. Korkean laadun lisäksi ruoka on hyvin taloudellista, sillä ruoka riittää monesti pidempään kuin vastaavankokoinen halvemman ruokamerkin säkki. Ruokapäätöstä tehdessä kannattaa ensisijaisesti kiinnittää huomiota säkin riittoisuuteen, ei pelkästään säkin hintaan tai ruoan kilohintaan. Pienemmissä pakkauksissa on pienikokoisia nappuloita, isoissa säkeissä puolestaan ronskimman kokoista pureskeltavaa. Näet näiden kokoeron alla olevalta videolta:


  Lisätietoa
  Tuotteen nimi ESSENTIAL Highland Living | Aikuiselle koiralle
  Suositusikä Aikuinen
  Ruokatyyppi Kuivaruoka (säkki)
  Kirjoita oma arvostelu
  Olet arvostelemassa:ESSENTIAL Highland Living | Aikuiselle koiralle
  Arviosi