ESSENTIAL Superior Living | Aikuiselle koiralle

Alkaen 28,90 €
Varastossa
SKU
essential-superior-living

ESSENTIAL SUPERIOR LIVING

  • 100% viljaton koiranruoka, joka on valmistettu tuoreesta kanasta ja ankasta, lohesta ja taimenesta.
  • Soveltuu kaikkien rotujen aikuisille koirille.
  • Tukee normaalia koiramaista elinvoimaa ja aktiviteettitasoa.
  • Hyvä vaihtoehto ensimmäiselle ruokakokeilulle aikuiselle koirallesi.
Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Superior Living | Aikuiselle koiralle
Suositusikä Aikuinen
Ruokatyyppi Kuivaruoka (säkki)
Raaka-aineet Ankka, Kana, Lohi, Taimen
Asiakkaat ovat usein ostaneet nämä tuotteet yhdessä
  • Kaikki yhteensä

Mitä sinun on hyvä tietää Superior Living -ruoasta?

Superior Living on ESSENTIAL -sarjasta ehkä se “perusruoka”, jos näin voi sanoa. Superior Livingistä aikuinen koira voi hyvin aloittaa tähän ruokamerkkiin siirtymisen, sillä siitä löytyy tutut raaka-aineet kuten kanaa ja ankkaa. Näiden lisäksi ruoassa on tuoretta lohta ja taimenta, jotta koira saa tarvitsemansa omega-3 rasvahapot.

Superior -ruoka on hyvin maistuvaa. Hyvän maistuvuuden taustalla on juurikin erinomaiset raaka-aineet ja se, ettei ruokaa ole ylikuumennettu valmistusprosessin aikana. Tuoreiden raaka-aineiden määrä ja korkea lihapitoisuus vaikuttaa ruoan makuun ja koirasi hyvinvointiin niin kuin kaikissa muissakin ESSENTIAL -ruuissa. Koska ruoka todellakin on tosi tuhtia tavaraa, kannattaa katsoa että koirasi syö sitä juuri sopivan määrän päivässä. Ylimääräinen ruoka vaan kerryttää suotta ylipainoa ja aiheuttaa isompia kakkakasoja kuin onkaan tarpeen.

Jos sinulla on kysymyksiä tai epäilyksiä, niin ota meihin yhteyttä! Neuvomme muun muassa oikean ruokamäärän laskemisessa ja sopivan ruokavaihtoehdon löytämisessä. Jos tuntuu että koira tykkää Superiorista, mutta vähän pitäisi saada painoa alaspäin, niin tästä voi siirtyä painonhallintaruoka Contouriin, joka on samalla koostumuksella valmistettu. Paljon energiaa tarvitsevien koirien (mm. metsästyskoirat, paljon kuluttavat harrastuskoirat) Stamina on samalla reseptillä valmistettu. Näissä kaikissa kolmessa ruoassa ovat kana - ankka - lohi - taimen pääraaka-aineita, vain niiden painotus ja rasvan määrä vaihtelee.

ESSENTIAL Superior Living:n sisältö ja muuta käyttöön liittyvää tietoa

RAAKA-AINEET: Tuore kana ja ankka, kuivattu kana ja ankka, bataatti, herne, tuore lohi ja taimen, pellavansiemen, tuore kokonainen kananmuna, kanan rasva, peruna, maksaliemi, sinimailanen, vitamiinit, mineraalit, mannanoligosakkaridit (MOS), frukto-oligosakkaridit (FOS), glukosamiini *, kondroitiini *, MSM * (*luonnollisista lähteistä), karpalo, acai-marja, mustikka, mulberry-marja, omena, tomaatti, appelsiini, päärynä, porkkana, pinaatti, kukkakaali, merilevä, kehäkukka, ginseng, vihreä tee, inkivääri

Proteiini 30%, Rasva 18%, Mineraalit 8%, Vesi 8,5%, Kuitu 3,5%, Omega6 2,8%, Omega3 1,6 %, Kalsium 1,6%, Fosfori 1,3%, Glukosamiini 0,09%, Kondroitiini 0,07%, Lisäksi per kg: A-vitamiini 15.000IU/kg, D3-vitamiini 2.000IU/kg, Tauriini 1.500mg/kg, Rauta 333mg/kg, Mangaani 233mg/kg, Sinkki 233mg/kg, Kupari 15mg/kg, Jodi 1.6mg/kg, Seleeni 0.67mg/kg. Sisältää luontaisia säilöntäaineita ja luontaisia antioksidantteja.

ENERGIASISÄLTÖ: 370 kcal / 100 g

SOVELTUVUUS: Kaikkien rotujen aikuisille koirille, noin vajaan vuoden iästä 7 - 8 vuoden ikään saakka. SUPERIOR LIVING -ateria soveltuu erinomaisesti tarjoiltavaksi muiden ESSENTIAL Living-sarjan aterioiden kanssa, joko sekaisin samalla aterialla tai rotaatiokäyttöön, makuja vaihtelemalla.

ANNOSTELU: Katso annostelusuositusta tämän sivun ruokintataulukosta tai ruokasäkin pohjasta. Muista punnita ruokamäärä, sillä eri ruokien energiapitoisuus vaihtelee ja siten ruokamääräkin vaihtelee. Koiran ruoan voi antaa 1 - 2 erässä päivän aikana, esimerkiksi aamulla ja illalla. Nappuloita ei tarvitse liottaa, mutta ruokakuppiin voi niiden sekaan laittaa hieman vettä juuri ennen tarjoilua koiralle. Koiralle tekee hyvää pureskella nappulat, näin se saa ruoan ravintoaineet parhaiten käyttöönsä. Huom! Huomioithan nappuloiden kokoeron 3kg:n ja 12.5kg:n säkeissä. Pienemmässä säkissä nappulat ovat pienempiä, sillä pakkauskoko on suunniteltu pienten rotujen koirille. Itse ruoka on täysin samaa molemmissa pakkausvaihtoehdoissa.

SÄILYTYS: Kun avaat ruokasäkin, siirrä sisältö suljettavaan astiaan. Säilytä ruoka mahdollisimman viileässä ja kuivassa, suojattuna suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Näin ruoan koostumus pysyy parhaana mahdollisena pussin ensimmäisestä nappulasta viimeiseen asti.

ESSENTIAL - taatusti korkealaatuinen viljaton koiranruoka

ESSENTIAL koiranruoka on yhä suositumpi koiranruokamerkki, koska sitä syövät koirat voivat hyvin ja niiden kuppi tyhjenee nappuloista joka kerta. Usko pois!

ESSENTIAL erottuu edukseen mm sillä, että ruoissa on suuri tuoreiden raaka-aineiden osuus, tarkasti valittuja marjoja, kasviksia, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Proteiinilähteinä käytetään mm. peuraa, kaloja, kanaa, ankkaa ja lammasta.

ESSENTIAL-sarjan koiranruoka on valmistettu BOF (Behavioural Optimised Food)-periaatteella. Tämän periaatteen mukaan kehitetty resepti varmistaa koiran verensokeritasapainon säilymisen tasaisena koko päivän ruokailukerrasta toiseen, minkä ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. Korkea tuoreen lihan tai kalan määrä yhdessä matalan valmistuslämpötilan kanssa tarkoittaa käytännössä sitä, että koirasi saa ravitsemuksellisesti monipuolisen annoksen ruokakuppiinsa. Herkulliset nappulat myös maistuvat hyvin hieman ronkelimmillekin yksilöille, näistä meillä on jo monia havaintoja!

ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia. ESSENTIAL-sarjasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koiranpennun ruokintaan, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille kuin myös herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Kissoille on myös oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

Parasta ystävääsi ajatellen on tärkeää, mitä koira syö.

Jos koirasi saisi päättää, olisi sen elämä vuf, hau ja BOF. Tässä muutamia asiakkaidemme kommentteja:

“Erittäin maistuva ja laadukas penturuoka. Mukavan pienet nappulat, käyvät myös treenipalkkana!” -Minna (ESSENTIAL Penturuoka The Beginning)

“Yllätyin kuinka nirsoista nirsoin koirani söi tätä ruokaa hyvällä ruokahalulla”. -Mirva (ESSENTIAL Estate Living)

“Ajattelin kokeilla uutta ruokaa koiralleni. On jo seniori iältään ja piti vaihtaa . Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja koirani pitää myös . Nappula koko hyvä pienelle koiralle . Tuote vastasi odotuksia.” -Heikki (ESSENTIAL Older)

Tutustu ESSENTIAL-kuivaruokiin esimerkiksi tilaamalla maistelupussi ja valitse niiden avulla omalle koirallesi sopivin vaihtoehto. Myös kissojen Jaguar Cat:sta on saatavilla maistelupussi. Lue tarkempia tietoja tuotekohtaisista kuvauksista ja kysy meiltä lisää, mikäli jotain jää askarruttamaan!

Hypoallergeeninen ruoka saa lemmikkisi voimaan hyvin

Ravinnolla on tärkeä merkitys eläimen hyvinvoinnille. Koiran hyvinvointi ja tasapainoinen, onnellinen elämä muodostuu monesta tekijästä. Yksi suuri tekijä on ravinto, jota sille tarjoat. Kuten me ihmiset, haluavat myös koirat ravinnokseen hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan laadukasta ruokaa. Hypoallergeenisen ESSENTIAL-ruokasarjan valikoimasta löydät oikean ruoan pennuille, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille sekä herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Jos koirallasi on allergioita, herkkä vatsa tai paino-ongelma, löytyy ESSENTIAL-sarjasta sopiva vaihtoehto näihin erityistarpeisiin. ESSENTIAL -nappulat ovat luotettavasti viljattomia, maissittomia ja gluteiinittomia, lukuunottamatta erityisruoka Balancea, joka matalaproteiininen erityisruoka sisältäen kauraa ja riisiä. Kodin kissoille on oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

Mitä tarkoittaa ESSENTIALin Behavioural Optimised Food?

Behavioural Optimised Food eli BOF on lyhyesti sanottuna koirasi tasapainoista käyttäytymistä tukeva ravinto ja sen ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. BOF -periaatteen mukaan kehitetty ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ravinnon korkea tuoreen lihan pitoisuus ja matala valmistuslämpötila tarkoittavat käytännössä sitä, että koirasi saa poikkeuksellisen hyvät ravintoarvot omaavaa ruokaa verrattuna massamerkkien ruokiin. ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia niin koirien kuin kissojen kuivaruokien kuin myös koiran herkkujen osalta.

ESSENTIAL -kuivaruokavalikoimasta löydät jokaiseen eri elämänvaiheeseen ja moneen erityistarpeeseen, esimerkiksi allergiaan tai yliherkkyyteeen, sopivan vaihtoehdon. Korkean laadun lisäksi ruoka on hyvin taloudellista, sillä ruoka riittää monesti pidempään kuin vastaavankokoinen halvemman ruokamerkin säkki. Ruokapäätöstä tehdessä kannattaa ensisijaisesti kiinnittää huomiota säkin riittoisuuteen, ei pelkästään säkin hintaan tai ruoan kilohintaan. Pienemmissä pakkauksissa on pienikokoisia nappuloita, isoissa säkeissä puolestaan ronskimman kokoista pureskeltavaa. Näet näiden kokoeron alla olevalta videolta:


Lisätietoa
Tuotteen nimi ESSENTIAL Superior Living | Aikuiselle koiralle
Suositusikä Aikuinen
Ruokatyyppi Kuivaruoka (säkki)
Raaka-aineet Ankka, Kana, Lohi, Taimen
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:ESSENTIAL Superior Living | Aikuiselle koiralle
Arviosi