Herkut ja puruluut

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 127

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 127

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Koiran herkut ja puruluut ovat tärkeitä

Koirasi hampaat ovat sille kuin kädet ihmiselle! Koira tutkii maailmaa myös hampaiden käytön avulla, kaikkien muiden aistiensa lisäksi. Hampaiden hyvinvoinnin ja puhtaana pysymisen edistämiseksi koiralle on hyvä antaa jotakin luvallista pureskeltavaa.

MUSH Vainu -sarja saapuu meille suoraan tehtaalta Pietarsaaresta, Vainut ovat täysin kotimaisia niin raaka-aineen kuin valmistusprosessin myötä. AniPuron tuotteet ovat saksalaisia, niin raaka-aineiden alkuperää kuin valmistusmaata myöten. NousNousit valmistetaan Saksassa, raaka-aineiden alkuperä on pääosin Saksasta ja tarvittaessa muista Keski-Euroopan maista. Swiss Natural nimensä mukaisesti tulee Sveitsistä, ESSENTIAL puolestaan Iso-Britanniasta. - Tiesitkö muuten, että Iso-Britanniassa eläinrehujen tuoteturvallisuuslainsäädäntö on varsin tiukka ja sieltä saapuvat tuotteet ovat käytännössä myös ihmisten syötävissä. Soopa Pets -sarja on kotoisin Irlannista, jossa yrityksen perustaja on halunnut tarjota herkkuja myös terveysongelmien parissa painiville koirille.

Miten osaan valita oikean luun tai herkun koiralleni?

Koiran herkuissa, makupaloissa ja puruluissa kannattaa kiinnittää huomioita valmistusraaka-aineisiin, koska kaikki mikä menee koirasi kurkusta alas vaikuttaa sen hyvinvointiin samoin kuin päivittäinen koiranruokakin. Iloisen Kirsun valikoimassa on vain luotettavia tuotevalmistajia, joista varmasti tiedämme tuotteisiin käytetyt raaka-aineet, alkuperämaan sekä valmistajan tiedot.

Pyrimme tarjoamaan valinnanvaraa myös treenitilanteisiin sekä namiautomaatissa toimivaksi todettuja makupaloja. Pureskeltavat herkut ovat murrettavissa pienemmäksi paloiksi.

Koiran Herkut -valikoimamme laajenee koko ajan, sitä mukaa, kun löydämme vastuullisesti tuotettujen, laadukkaiden tuotteiden valmistajia. Vasemman reunan suodattimien avulla löydät juuri sinun koirallesi sopivat namit.

Tervetuloa herkuttelemaan, pureskelemaan, jyystämään, jäystämään, rouskuttamaan!

terveisin Tiina

ps. Jos siltä tuntuu, niin lähetä minulle postia. Henkilökohtainen osoitteeni on tiina @ iloinenkirsu.fi (ota välilyönnit pois), luen ja vastaan sinulle varmasti.