Back on Track Kaulapanta Molly

Rating:
40 % of 100
Ei varastossa
SKU
BOT-molly
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Kaulapanta Molly
Suositusikä Juniori, Aikuinen, Seniori
Onko heijastin? On heijastin

Tyylikäs koiran kaulapanta, joka valmistettu Back on Trackin tuotteille tuttuun tapaan Welltex-mineraalikankaasta. Kaulapannan ulkopinta on kestävää polyesteria, johon on ommeltu hyvälaatuinen heijastin. 

Kevyen ja helposti käyttöön mukautuvan pannan malli on puolikiristävä. Pannan koko on sen ympärysmitta pienemmissä asennossa, siis tiukimmillaan. Kysy tarvittaessa mittausneuvoja viestitse asiakaspalvelu@iloinenkirsu.fi. - Varsinkin isot koot tässä Molly -mallissa ovat oikein mukavan näköisiä, leveän heijastinnauhansa ansiosta. 

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Kaulapanta Molly
Suositusikä Juniori, Aikuinen, Seniori
Onko heijastin? On heijastin
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Kaulapanta Molly
Arviosi