Kehonhallintaan FitPAWS® Trax Donut

59,90 €
Ei varastossa
SKU
100128
Lisätietoa
Tuotteen nimi Kehonhallintaan FitPAWS® Trax Donut

FitPAWS® Donut eli kotoisammin donitsi on työkalu koiran tasapaino- ja voimanjakoharjoitteluun. Sitä voidaan käyttää myös syvien lihasten vahvistamiseen pienillä koirilla. Keskikokoiset sekä isot koirat voivat harjoitella painon vaihtelu-harjotteita yhdellä donitsilla tai syvien lihasten vahvistamista kahdella donitsilla. Donitsi antaa koiralle keskivaikean tasapainohaasteen. Sen tasainen pohja tarjoaa enemmän vakautta kuin muut jumppapallot. Varmista aina, että koiran seisoessa Donitsin päällä, sen selkä on suorassa.

Ammattikäyttöön kehitetty materiaali on koirille suunniteltu ja donitsin pinnalla olevat nystyrät tuovat tassuille lisäpitoa. Harjoituksen vaikeutta voit säädellä myös helposti säätelemällä ilman määrää donitsissa. Donitsin materiaali on ns. hajoamaton mutta jos se sattuisi hajoamaan, pallo tyhjenee hiljalleen eikä räjähdä. Trax Donitsin halkaisija n. 55 cm ja korkeus noin 30,5cm. Donitsin mukana tulee ilmapumppu sekä englanninkielinen ohjevihkonen.

Tarkista koirasi kynsien pituus  ennen harjoittelun aloittamista, etteivät liian pitkät kynnet naarmuta donitsin pintaa ja jotta harjoittelu on mukavaa koirallesi.

Koiran aktivointi on todella mukavaa donitsin kanssa!

Lisätietoa
Tuotteen nimi Kehonhallintaan FitPAWS® Trax Donut
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Kehonhallintaan FitPAWS® Trax Donut
Arviosi