Pannat ja hihnat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 25

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 25

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Kiva, kun maltoit rullailla hihna- ja pantasivua tänne alas asti!

Kerron sinulle, mihin valikoimaamme perustuu ja mitä kaikkia asioita on hyvä ottaa huomioon. Valaisen myös hieman taustoja, millaisia haasteita on löytää sopivia hihna- ja pantatoimittajia.

Iloisen Kirsun tärkeimpiä valikoimakriteereitä ovat laatu ja kestävyys. Näiden lisäksi olennaista on se, miltä tuotteet näyttävät ja että ne tuntuvat hyvältä kädessä. Myös tuotteiden turvallisuus on tärkeää, samoin tieto siitä, kuka hihnat ja pannat oikeasti valmistaa sekä mistä materiaalit tulevat, kestävät käyttöä ja sopivat tarkoitukseen. Tuotteen myytävyys verkossa on tärkeä seikka, mikä tarkoittaa sitä, että mitoituksen täytyy olla helppo, jotta sinun on yhtä helppo mitata oma koirasi kotona ja valita sopivan kokoinen tuote. Tästä syystä emme tällä hetkellä myy esimerkiksi valjaita, sillä niiden oikean istuvuuden varmistaminen on koiran kannalta tärkeää.

Mistä tiedän, minkälaisen pannan ja / tai hihnan valitse ja minkä kokoisen?

  • Jos mittausohje on saatavilla, katso mistä kohdasta koiran kaulan ympärys mitataan.
  • Mittaa oikeasta kohdasta ja vertaa saamasi mittaustulosta nykyiseen pantaan.
  • Mieti onko pannaan materiaali käyttötarkoitukseen sopiva. Esimerkiksi jos koirasi tykkää uida, kestääkö panta kastumista tai jos ulkoilette paljon, kestääkö se vesisateen - ylipäätään kuinka panta ja hihna kestävät sään?
  • Oletko hankkimassa välineitä kaupunkikäyttöön vai metsälenkille?
  • Ulkoiletteko pimeällä eli tarvitsetko pannassa ja hihnassa heijastinta?
  • Kasvaako koirasi vielä ja minkä verran? Koiranpentu tarvitsee pienen ja kevyen pannan, kun taas juniorille voi mahdollisesti jo hankkia säädettävän mallin aikuiskoon huomioiden.
  • Riittääkö hihnassa yksi pituus vai olisiko hyvä että sitä voi säätää joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi?
  • Kaulapannan osalta pohdittavaa, onko puolikuristava sopiva malli vai pitäisikö olla soljella varustettu kiinteä pituinen malli?

Monet ylläolevista kysymyksistä ovat makuasioita ja mieltymyskysymksiä, joihin ei ole yhtä oikeaa vastausta. Kivijalkakaupan yhteydessä huomasin kuinka mutkikasta on täyttää eri ihmisten toiveita erilaisista hihnoista ja pannoista. Toivottavasti löydät täältä sivulta mieleisiä tuotteita, mutta jos näin ei ole, niin lähetä minulle viestiä tiina @ iloinenkirsu.fi (ota välilyönnit pois) ja ehdotuksia. Pyrimme käyttämään sekä suomalaisia valmistajia että löytämään ulkomailta laadukkaiden kestävien tuotteiden tekijöitä, jos tuotteet ja valmistaja täyttävät kestävän kehityksen kriteerimme.

terveisin

Tiina