Koira Loimi, Topattu, Mäyräkoira-malli

Rating:
100 % of 100
Alkaen 69,90 €
Varastossa
SKU
koira-loimi-topattu-mayrakoira-malli
Lisätietoa
Tuotteen nimi Koira Loimi, Topattu, Mäyräkoira-malli

Mäyräkoiran suosikkitakki! Back on Trackin juuri mäyräkoiran vartalolle mitoitettu loimi pitää pitkän selän ja muut arat vartalonosat lämpimänä tiukemmassakin tuiverruksessa. Tämä malli sopii erinomaisesti myös muille pitkärunkoisille koirille, esimerkiksi welsh corgeille.

Mäyräkoiran loimi sovitetaan koiralle sopivaksi kaulassa ja niskassa olevien kiristyskuminauhojen avulla ja siinä on molemmilla sivuilla heijastimet sekä elastiset jalkalenkit. Takin kaulaosassa on aukko taluttimen kiinnittämistä varten.

Takin ulkopinta on mustaa polyesteriä ja se on vedenpitävä sekä hengittävä. Vedenpitävä tarkoittaa käytännössä sitä, että räntäsateessa voit ulkoilla koirasi kanssa vajaan tunnin ja koira pysyy kuivana. Kaatosateella vedenpitävyys on hieman lyhyempi, mutta toimii silloinkin. Takin vuori on keraamista Welltex -tekstiiliä.

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma.

Mittaa koirasi kaulapannan laskeutumiskohdasta hännän tyveen, niin saat oikean mitan. Kääpiö- tai kaniinimäyräkoirille ei valitettavasti ole XS-kokoa, vaikka sitä kovasti on toivottukin!

  S M L
Selän pituus (F) 42 cm 45 cm 48 cmKaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Koira Loimi, Topattu, Mäyräkoira-malli
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Koira Loimi, Topattu, Mäyräkoira-malli
Arviosi