Back on Track Koiran Verkkoloimi Hugo

Alkaen 39,90 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa
SKU
koira-verkkoloimi-hugo
  • Hyvä malli pystyhäntäisille koirille
  • Niille koirille, jotka eivät tykkää pään yli pujotettavista malleista
  • Todella napakka säätö vahvojen tarrojen avulla
  • Koiran hyvinvointia edistävä Welltex-materiaali
  • Hienosti näkyvät heijastimet
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran Verkkoloimi Hugo

Back on Track Hugo -verkkoloimi on kevyttä ja hengittävää Welltex -materiaalia. Se on mukava pukea koirille, jotka eivät pidä pään yli vedettävistä malleista. Leveä tarrakiinnitys edessä helpottaa takin istuvuuden säätöä. Hugossa koiran häntä pääsee nousemaan sen luonnolliseen asentoon, sillä takin leikkaus takana päättyy hännän kiinnittymiskohtaan. Jos haluat koirallesi reidet kokonaan peittävän mallin, kannattaa katsoa Back on Trackin perusverkkoloimen mallia. Suurin ero näiden loimien valinnan välillä riippuu paljon koirasi hännästä, miten se kantaa sitä liikkuessaan ja onko häntä pystyssä vai laskeutuuko se alas.

Back on Trackin valmistama verkkoloimi sopii käytettäväksi treenivuoroa odotellessa ja lenkkeillessä, sillä loimi säilyttää kehon lämmön kuitenkaan hiostamatta koiraa.  Verkkoloimi sopii hyvin myös vanhemmille koirille sekä koirille joilla on nivel- tai lihasongelmia. Märän koiran kuivatuksessakin verkkoloimea voi käyttää, tällöin kosteus pääsee takin läpi pitäen eläimen kuitenkin lämpimänä.

Päällyskangas vettä hylkivää polyesteria, joustavat jalkalenkit takajaloille, heijastimet molemmissa kyljissä. Mahavyö on tarrakiinnitteinen ja kokonaan irroitettava. Malli on suunniteltu antamaan lavoille vapaan liikkuvuuden.

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma. Väri musta.

XS S M L XL
Selän pituus (F) 38 cm 41 cm 45 cm 47 cm 51 cm


Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran Verkkoloimi Hugo
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Koiran Verkkoloimi Hugo
Arviosi