Koiran fleeceloimi

Alkaen 59,90 €
Varastossa
SKU
koiran-fleeceloimi
Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiran fleeceloimi

Koiran fleeceloimi on erinomainen pikkupakkasten ulkoilutakki, joka on hengittävä vaikka kastuisikin. Fleecetakki ja verkkotakki soveltuvat erinomaisesti pienille koirille, jotka eivät välttämättä pidä paksummista loimista. Fleecetakki toimii hyvin myös lämmittäjänä kisapaikoilla alkulämmittelyn jälkeen, jos koira joutuu odottamaan viileässä.

Loimii istuu erinomaisesti ylettyen niskaan asti, malli on sama kuin verkko- ja perusloimessa. Säädettävässä mahavyössä on heijastimet. Takissa on häntäaukko, joten takki soveltuu erilaisille koiraroduille. Elastiset nauhat edessä varmistavat täydellisen sopivuuden. Takki suojaa koiran tärkeimmät lihasryhmät ja herkän vatsan.

Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten se istuu paremmin myös erikokoisille koirille. 

Rehellisyyden nimissä kerrottakoon, että kuten kaikki muutkin fleece-kankaiset tuotteet, takki kerää jonkin verran enemmän karvaa itseensä kuin muut Back on Trackin loimet.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiran fleeceloimi
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Koiran fleeceloimi
Arviosi