Koiran Loimi, Topattu

Rating:
100 % of 100
Alkaen 59,90 €
Varastossa
SKU
koiran-loimi-topattu
Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiran Loimi, Topattu

Back on Track -topattu koiranloimi on kestävä ja monikäyttöinen takki koirallesi. Sen anatominen muotoilu suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä ja herkkää vatsan aluetta. Rodusta riippuen koiranloimi peittää niin eturinnan - lavan alueen kuin takareidetkin. Vetoketjullista häntäaukkoa hyödyntämällä saat hännän tarvittaessa esiin takin alta.

Takin Welltex -vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Takin päällyskangas on sileää, vettä hylkivää mutta samalla hyvin hengittävää polyesteriä. Takissa on joustavat, säädettävät jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko pystyhännälle. Takin molemmissa kyljissä on hyvin näkyvät heijastimet.

Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten se istuu paremmin myös erikokoisille koirille. Katso kuvallinen mittausohje, jotta saat oikean koon koirallesi!

Takin voi pestä 40 asteessa, ilman huuhteluainetta.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiran Loimi, Topattu
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Koiran Loimi, Topattu
Arviosi