Koiran Sadeloimi, Topattu

Alkaen 59,90 €
Varastossa
SKU
koiran-sadeloimi-topattu
Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiran Sadeloimi, Topattu

Back on Trackin topattu sadeloimi pitää koirasi lämpimänä ja suojaa sateelta sekä viimalta vuodenajasta riippumatta. Sadeloimesta käytetään myös nimitystä jokasääntakki, joka kuvaa takin monikäyttöisyyttä sen "virallista" nimeä paremmin.

Takin Welltex -vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä myös talvikelissä ja kovemmissakin myrskyissä. Takki sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Takin päällyskangas on vedenkestävää mutta hyvin hengittävää ripstop-kangasta ja takin saumat on teipattu vedenkestäviksi. Jos haluat sadeloimen/jokasääntakin erityisesti kevät-/syksykäyttöön, suosittelemme valitsemaan toppaamattoman version (eri tuote).

Jokasääntakin anatominen muotoilu suojaa koiran tärkeimpiä lihasryhmiä sekä herkkää vatsan aluetta. Takissa on monta näppärää ratkaisua kuten kaksoiskiinnitys vatsaläpässä. Tämä estää takkia pitkin valuvan sadeveden pääsyn mahaläpän alle. Taluttimen aukko on suojattu ylimääräisellä kankaalla, jotta sitäkään kautta vesi ei valuisi takin sisään. Kuitenkin koirat, jotka inhoavat pään ympärillä olevia asioita, voivat kokea takin korkeamman kauluksen häiritsevänä. Metsästyskoirilla kaulus käännetään usein korvia ja niskaa suojaavaksi hupuksi.

Takin voi sovittaa sopivaksi kaulassa olevilla kiristyskuminauhoilla ja siinä on säädettävät, vaihdettavat jalkalenkit sekä kaulaosassa aukko taluttimelle. Takin istuvuutta on parannettu kaksinkertaisilla lapalaskoksilla koosta 37 kokoon 86 saakka, jotta se sopii paremmin erimallisille ja -muotoisille koirille. Takissa on molemmissa kyljissä heijastimet koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuuden parantamiseksi.

HUOM! Tässä takkimallissa ei ole häntäaukkoa. Jos haluat häntäaukon, katso koiran loimea tai Hugo-mallia.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiran Sadeloimi, Topattu
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Koiran Sadeloimi, Topattu
Arviosi