Pedit ja alustat

View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

18 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Hanki parhaalle ystävällesi kestävä ja pestävä koiran peti sisälle ja makuualusta ulos, matkalle tai autoon! 

Meidän valikoimaamme kuuluu Back on Trackin alustoja, minipeittoja sekä NufNufin erilaisia sänkyjä. Koiranpedit on helppo pitää puhtaana, varsinkin NufNufin malleista löytyy useita, joissa on irrotettava ja pesukoneessa pestävä päällinen. Myös Back on Trackin alustat on tehty konepestäviksi. Materiaalit kestävät kulutusta ja hankausta, joten sille kaikkein ahkerimmallekin petaajakoiralle voi hankkia oman pedin. 

Mitä asioita koiranpedin hankinnassa tulee ottaa huomioon?

Levollinen ja hyvälaatuinen lepo ja uni saadaan koiralle aikaan hyvällä koiran sängyllä sekä sille varatulla omalla rauhallisella sijainnilla kodissa. Koiran peti voi olla joko ohut alusta, tyyny tai anatomisesti muotoiltu sänky - tärkeintä kuitenkin on se, että koirasi tykkää omasta pedistään ja mielellään menee sille lepäämään sekä nukkumaan. Kaikki koirat eivät välitä alustoista, vaan valitsevat mieluummin viileän lattian. Hyvinvoivan koiran vuorokaudesta iso osa kuluu palautumiseen eli  torkkumiseen ja nukkumiseen, koirat tarvitsevat unta paljon enemmän kuin ihmiset.

Muutamia keskeisiä asioita kannattaa ottaa huomioon, jotta saat rahoillesi vastinetta ja iloa. Valitessasi koirallesi sänkyä:

  1. Tarkista, että voit pestä pedin itse, joko koneessa tai käsin. Pedit likaantuvat yllättävän nopeasti, ja siksi on erinomaisen tärkeää hankkia pestävästä materiaalista tehty nukkumapaikka
  2. Tarkista myös, että hankit irrotettavalla päällisellä olevan pedin. Jos hankit tuotteen, jonka täytettä tai sisätyynyä ei saa irti, saatat olla pulassa pedin kuivauksen kanssa. Kuvittele, että työnnät oman tyynysi pesukoneeseen ja koitat saada sen kotioloissa kuivaksi ja raikkaaksi - on melko mahdoton tehtävä!
  3. Jos koirasi sänky tulee näkyvälle paikalle, suosittelen panostamaan laatuun. Hyvistä materiaaleista tehdyt koirasängyt kestävät pitkään kuoputusta, rapsutusta, raapimista ja nukkumista ties minkälaisissa asennoissa, kun taas halvat pedit menettävät muotonsa ja nyppääntyvät varsin pian. 

Minkä kokoisen pedin hankin koiralleni?

Koiran sängyn koko kannattaa mitoittaa sekä koiran fyysisen koon että sen omien mieltymysten mukaan. Toisinaan isokin koira tahtoo päästä kiepille nukkumaan, jolloin hieman pienempikokoinen koiran peti palvelee tarkoitusta paremmin. Löydät kunkin tuotteen kohdalta tietoja kokovaihtoehdoista, valikoimaan on ihan pienikokoisista roduista lähtien aina jättikokoisten rotujen malleihin.

Koiranpennun kohdalla pedin hankinnassa voi harkita ensin pienemmän pedin hankintaa, johon sen on kiva käpertyä ja koiran kasvaessa hankkia sitten isompi peti. Hieman rodusta ja koirasta riippuen suoraan aikuisenkokoiselle koiralle hankittu peti voi tuntua pennusta liian suurelta. Nufnuf -pedit säilyttävät hyvin muotonsa ja mikäli koiranpentu ei käytä naskalihampaitaan sänkynsä järsimiseen, on NufNufin tuotteilla hyvä kysyntä myös käytettyinä.

 

Sitten vain kauniita unia!

terveisin

Tiina