Back on Track Verkkoloimi Mäyräkoiralle

Alkaen 69,90 €
Varastossa
SKU
koiran-verkkoloimi-mayrakoira-malli
  • Mäyräkoirien suosikkitakki!
  • Erinomainen istuvuus, "makkaravartalolle" mitoitettu
  • Säädettävät jalkalenkit ja vyötärökiristys
  • Verkkoloimi pitää lämpimänä viileydessä
  • Ei suojaa sateelta
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Verkkoloimi Mäyräkoiralle

Back on Trackin verkkoloimi on mäyräkoirien suosikkitakki, varsinkin koiranäyttelyihin ja viileisiin tiloihin! Verkkoloimea voit käyttää myös koirasi kuivatukseen esim. kylvyn, sateen tai uimisen jälkeen. Mäyräkoiran vartalonmuoto altistaa sitä helposti erilaisille lihaskireyksille ja verkkoloimen avulla suojaat koiraasi palelemiselta.

Pitkälle keskivartalolle mitoitettu loimi pitää koiran koko selän ja takareidet lämpimänä. Tämä malli sopii erinomaisesti myös muille pitkärunkoisille koirille, esimerkiksi welsh corgeille. Mäyräkoiran loimea voi sovittaa myös pitkäjalkaisille hoikille koirille, joillekin se saattaa istua varsin mukavasti.

Verkkoloimi on nimensä mukaisesti päällikankaan osalta verkkomaista kangasta. Vuori on keraamista Welltex -tekstiiliä. Loimi sovitetaan koiralle sopivaksi kaulassa ja niskassa olevien kiristyskuminauhojen avulla ja siinä on molemmilla sivuilla hyvin loistavat heijastimet sekä elastiset jalkalenkit. Takin kaulaosassa on aukko taluttimen kiinnittämistä varten. Valjaat on helppo pukea verkkoloimen päälle.

Takin väri on musta.

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma, ei huuhteluainetta.

Mittaa koirasi kaulapannan laskeutumiskohdasta hännän tyveen, niin saat oikean mitan. Kääpiö- tai kaniinimäyräkoirille ei valitettavasti ole XS-kokoa, vaikka sitä kovasti on toivottukin!

  S M L
Selän pituus (F) 42 cm 45 cm 48 cmKaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Verkkoloimi Mäyräkoiralle
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Verkkoloimi Mäyräkoiralle
Arviosi