Back on Track Koiran Verkkoloimi

Rating:
90 % of 100
Alkaen 59,90 €
Varastossa
SKU
koiran-verkkoloimi
  • Jos haluat koirallesi vain yhden loimen, valitse tämä!
  • Welltex-vuoraus edistää koirasi hyvinvointia
  • Monikäyttöinen, säädettävä, pestävä
  • Agility- ja koiranäyttelyharrastajien suosima
  • Ei suojaa sateelta
Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran Verkkoloimi

Back on Track -verkkoloimi on kevyt ja hengittävä monitoimitekstiili koiralle. Verkkoloimi sopii esimerkiksi koiranäyttelyihin tai agilitytreeneihin odotushetkiin ja palautumiseen. Verkkoloimea käytetään myös vanhoille koirille pitämään niitä lämpiminä.

Koiran kehon muotoihin suunniteltu leikkaus lämmittää koiran tärkeimpiä lihasryhmiä ja vatsan aluetta. Verkkokankaan ja Welltex -vuorauksen ansiosta koira pysyy lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma sisätiloissakaan. 

Takissa on joustavat ja säädettävät jalkalenkit takajaloille, niskassa aukko talutinta varten ja vetoketjullinen aukko pystyhännälle. Takin molemmissa kyljissä on heijastimet koiran ja koiran ulkoiluttajan turvallisuuden parantamiseksi. Talvikeleihin suosittelemme toppatakkia, koska verkkoloimi ei suojaa tuulelta tai sateelta.

Koosta 37 alkaen edessä ovat kaksinkertaiset säädettävät lapalaskokset, joten loimii istuu erikokoisille koirille. 

HUOM! Pystyhäntäisillä koirilla voisi olla parempi vaihtoehto Back on Trackin Hugo-malli, tällöin ei tule ongelmia kakkaamisen kanssa. Normaali verkkoloimen kohdalla pystyhäntä saattaa aiheuttaa loimen laskeutumisen aivan koiran takapuolta pitkin, tällöin tuosta kakkimisesta tulee aika sotkuista ja haasteellista.

Värit sininen tai musta.

Mittaa koiran selän pituus (F) löytääksesi oikea koko verkkoloimelle.

Mittaa huolellisesti, eli niska-hännän tyvi -mitta: aloita siitä kohdasta, johon kaulapanta laskeutuu tai lopeta hännän tyveen. Ota huomioon koirasi hännän asento ja kuinka se kantaa sitä liikkuessaan. Häntäaukko on vetoketjulla avattava reikä, josta hännän voi pujottaa loimen läpi. Toiset koirat tykkäävät tästä, toiset eivät. Ota myös huomioon, miten koirasi voi käydä kakalla - tähän vaikuttaa juuri tuo häntäreiän käyttö ja hännän asento.

Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Back on Track Koiran Verkkoloimi
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Back on Track Koiran Verkkoloimi
Arviosi