Koiranloimi Hugo, Topattu

Alkaen 39,90 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa
SKU
koiranloimi-hugo-topattu
Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiranloimi Hugo, Topattu

Koiranloimi Hugo on helppo pukea koirille, jotka eivät pidä pään yli vedettävistä malleista. Leveä tarrakiinnitys edessä helpottaa takin istuvuuden säätöä. Hugossa koiran häntä pääsee nousemaan sen luonnolliseen asentoon, sillä takin leikkaus takana päättyy hännän kiinnittymiskohtaan.

Topattu takki sopii käytettäväksi treenin aikana ja lenkkeillessä, takki on samaa materiaalia kuin toinen malli eli topattu koiranloimi. Suunniteltu antamaan lavoille vapaan liikkuvuuden. Soveltuu vanhemmille koirille sekä koirille joilla on nivel- tai lihasongelmia.

Päällyskangas vettä hylkivää polyesteria, joustavat jalkalenkit takajaloille, heijastimet molemmissa kyljissä. Mahavyö on tarrakiinnitteinen ja kokonaan irroitettava.

Pesu enintään 40 astetta, hellävarainen pesuohjelma. Väri musta.

XS S M L XL
Selän pituus (F) 38 cm 41 cm 45 cm 47 cm 51 cm


Kaikki Back on Track:n lihas- ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta Welltex-kankaasta, jolla on kehon lämpöä heijastava ominaisuus. Welltex-kangasta on jokaisessa Back on Track -tuotteessa. Se päästää kehosta syntyvän kosteuden ulos, mutta palauttaa kehon lämmön takaisin. Tämä takaisinpalautuva pitkäaaltoinen lämpösäteily vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin lihakset vetreytyvät ja eläin kykenee parempaan suoritustehoon, tai yksinkertaisesti se vain tuntee olonsa paremmaksi. Tuotteet sopivat käytettäväksi ihan tavalliselle kotikoiralle kuin kilpakenttien staroillekin vammojen ennaltaehkäisyyn, lihasten tulehdusperäiseen kipuun sekä niveloireisiin.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Koiranloimi Hugo, Topattu
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Koiranloimi Hugo, Topattu
Arviosi