Koiranruoka, kissanruoka ja ravintolisät

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 95

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 95

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Huippulaadukkaat ja maistuvat koiranruoat helposti kotiisi netistä

Tervetuloa Iloisen Kirsun verkkokaupan "Ruoka - ja ravintolisät -osastolle". Olemme koonneet tähän kategoriaan niin koirien kui kissojen kuiva- ja puolikosteat nappulat sekä märkäruoat sekä suusta alas menevät ravintovalmisteet. Syy siihen, miksi nämä tuotteet ovat samalla sivulla on luonnollinen - ravintovalmisteet usein annetaan ruokailun yhteydessä ja ajattelimme, että sinun on helppo napsia ne ostoskoriin samalta osastolta!

Sivun suodattimien avulla pystyt hakemaan omaan tarpeeseesi sopivia tuotevaihtoehtoja esimerkiksi tuotemerkin perusteella (ACANA, ESSENTIAL, ForthGladen, Orijen ja Swiss Natural) joukosta tai raaka-aineen tai lemmikkisi erityistarpeen mukaan. 

Valikoimassamme olevat tuotteet ovat turvallisia ja luotettavia käyttää. Raaka-aineiden alkuperä ja kasvatustapa ovat tiedossa, valmistusprosessi on huolellisesti valvottu ja etenkin asiakkailta tullut palaute on hyvin positiivista. Törmään monesti kysymykseen, kannattaako ostaa ulkomailla tehtyä koiranruokaa. Oma vastaukseni tähän on, että kannattaa: esimerkiksi Iso-Britanniassa on eläinrehujen valmistuksessa tiukempi tuoteturvallisuuslainsäädäntö kuin Suomessa.

Kuinka valitset sopivan koiranruoan?

Kokosin sinulle lyhyen tarkistuslistan, jonka avulla voit löytää koirallesi sopivan ruokamuodon:

1. Minkä ikäinen koirasi on? Koiranpentu tarvitsee penturuokaa, kun taas juniori voi jo syödä aikuisten ruokaa. Vanhalle koiralle, seniorille, on hyvä valita ikääntyvän koiran ruokaa iän mukanaan tuoman lisääntyneen kivennäisainetarpeen vuoksi.

2. Minkä kokoinen koirasi on? Tässä kohdin tarkoitan koirasi painoa. Pienikokoiset koirat syövät vähemmän ja näille on viisasta hankkia pieni säkki. Isommille taas isommat pakkauskoot. Hyvä nyrkkisääntö on, että ruokasäkin tulisi kulua avaamisesta loppuun noin kuukaudessa. Nappuloiden sisältämät rasvamolekyylit reagoivat happeen, ja säkissä oleva ruoka pysyy maistuvana kuukauden ajan.

3. Onko koirallasi erityistarpeita? Erityistarpeisiin voit yliherkistymisten ja allergioiden ohella lukea mukaan mm. ali- tai ylipainon, ruoansulatusvaivat sekä erilaiset sisäelinsairaudet. Pyrimme erilaisten suodattimien avulla parantamaan etenkin näiden erikoisruokien löytymistä kaupastamme, ja aina saa ottaa yhteyttä, jos ei tunnu sopivaa vaihtoehtoa löytyvän!

Luotettavia ravintolisiä koirasi hyvinvoinnin tueksi

Onko sinullakin joskus heikko olo tai vatsa kuralla? Tai onko elämäntilanteesi kuormittava, urheilet ja hikoilet paljon - tai ehkäpä ravitsemuksen puolesta olisi tarvetta täydentää jonkin ainesosan päivittäistä saantia? Näin voi käydä myös rakkaimmalle ystävällesi, jolloin voi olla aiheellista hankkia apua koiran ravintolisistä.

Toisinaan tuoteviidakko voi tuntua haasteelliselta - mikä olisikaan juuri se omalle koiralle tarpellinen ja sopivin valmiste. Pyrimme helpottamaan valintaasi mahdollisimman tarkalla tuotekuvauksella sekä vasemmassa reunassa olevien suodattimien avulla.

Lähetä meille ehdotus!

Otan hyvin mielelläni vastaan ehdotuksia uusiksi tuotteiksi niin koiranruokien kuin ravintovalmisteiden osalta. Jos haluat lähettää minulle postia, niin laita viestiä osoitteeseen tiina @ iloinenkirsu.fi (poista välilyönnit @-merkin ympäriltä) - luen ja vastaan sinulle takuuvarmasti!

terveisin

Tiina
Iloisen Kirsun yrittäjä