Anipuro Lihakuutiot Kissoille 50 g

3,50 €
Varastossa
SKU
65553
Anipuro Soft Croutons ovat herkullisia, sopivan pieniä makupaloja kissoille.
Lisätietoa
Tuotteen nimi Anipuro Lihakuutiot Kissoille 50 g
Kissatuotteet Näytä kissojen tuotteet
Raaka-aineet Nauta

Anipuro Soft Croutons ovat herkullisia, sopivan pieniä makupaloja kissoille. Makuvaihtoehtoina kana ja nauta.

Anipuron makupalat ovat käsintehtyjä, terveellisiä välipaloja lemmikillesi. Ne eivät sisällä lainkaan viljaa tai gluteiinia vaan ne on valmistettu korkealaatuisesta lihasta. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja. Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta. Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla. Anipuron makupalat on sertifioitu IFS (International Featu-red Standards) laatukriteereiden mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.

Annostus

Tarjoillaan terveellisenä makupalana aterioiden välissä. Muista aina valvoa kissasi ruokailua ja huolehdi riittävästä raikkaan veden saannista.

Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, suojassa suoralta auringonvalolta.

Koostumus

Naudanliha 87 % (ainoana proteiinin lähteenä), kasviperäiset sivutuotteet, kissanminttu. Ravintoaineet: Proteiini 46 %, rasva 15 %, kosteus 14 %, raakakuitu 1 %, tuhka 4 %.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Anipuro Lihakuutiot Kissoille 50 g
Kissatuotteet Näytä kissojen tuotteet
Raaka-aineet Nauta
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Anipuro Lihakuutiot Kissoille 50 g
Arviosi