MAISTELUPUSSI Contour | Painonhallinta

Alkaen 1,90 €
Varastossa
SKU
maistelupussi-contour-painonhallinta
Lisätietoa
Tuotteen nimi MAISTELUPUSSI Contour | Painonhallinta
Ruokatyyppi Kuivaruoka (kokeilupakkaus)
 • Yleiskuvaus
 • Raaka-aineet ja energiasisältö
 • Soveltuvuus
 • Annostelu ja säilytys
 • Huolehdithan ylipainoon taipuvan koirasi terveydestä laadukkaan ruokinnan kautta. Hyvältä maistuva ruoka, jolla paino pysyy kurissa. ESSENTIAL CONTOUR on laadukas, korkeat ravintoarvot sisältävä täysravinto erityisesti ylipainoisille tai ylipainotaipumuksen omaaville koirille. CONTOUR soveltuu myös kastroiduille ja sterilisoiduille koirille, joiden paino nousee herkästi. Ruoka on valmistettu tuoreista proteiininlähteistä: kuivatusta kanasta, ankasta, lohesta, taimenesta ja kananmunasta, joiden osuus on 78%. Tästä määrästä tuoreiden raaka-aineiden osuus on 45%.

  ESSENTIAL-koiranruoan valmistuksen taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin vakaana käytöksenä ja hyvänä terveytenä. ESSENTIALin raaka-aineet ja niiden koostumus ovat omaa luokkaansa. Tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa äärimmäisen hyvin, koska ruoan valmistuslämpötila on korkeimmillaankin vain 90 astetta. Tätä korkeampi lämpötila vähentää ruoan ravintoarvoa.

  Mitä tarkoittaa ESSENTIAL-ruokien BOF? Behavioural Optimised Foodin eli BOF- periaatteen mukaan ESSENTIAL-ruoka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. BOF- periaate varmistaa, että koiran sokeritasapaino pysyy tasaisena ruokailujen välissä. Ruoan korkea tuoreen lihan määrä ja alhainen valmistuslämpötila takaavat koirallesi maksimaaliset ravintoarvot verrattuna massamerkkien koiranruokiin. Nappuloiden koko ja koostumus myös varmistavat, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään. Tämä vaikuttaa ruoan sulamiseen ja ravintoarvojen imeytymiseen. Liity laumaan ja tarjoa laatua koirallesi. Valitse ESSENTIAL!

  CONTOUR ei sisällä viljaa ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkkävatsaisille karvakuonoille. CONTOUR sisältää mm. ginsengiä, jonka on todettu vaikuttavan koiran mielialaan, vireyteen, pirteyteen, liikkumiseen ja muistiin. ESSENTIAL-koiranruokasarja on valmistettu Iso-Britanniassa.

 • RAAKA-AINEET: Tuore kana ja ankka, kuivattu kana ja ankka, bataatti, kanan rasva, herne, tuore lohi ja taimen, tuore kokonainen kananmuna, pellavansiemen, peruna, maksaliemi, sinimailanen, vitamiinit, mineraalit, mannanoligosakkaridit (MOS), frukto-oligosakkaridit (FOS), glukosamiini *, kondroitiini *, MSM * (*luonnollisista lähteistä), karpalo, acai-marja, mustikka, mulberry-marja, omena, tomaatti, appelsiini, päärynä, porkkana, pinaatti, kukkakaali, merilevä, kehäkukka, ginseng, vihreä tee, inkivääri

  Proteiini 33%, Rasva 13%, Mineraalit 8%, Vesi 8,5%, Kuitu 4,5%, Omega6 2,2%, Omega3 1,8 %, Kalsium 1,8%, Fosfori 1,4%, Glukosamiini 0,09%, Kondroitiini 0,07%. Lisäksi per kg: A-vitamiini 15.000IU/kg, D3-vitamiini 2.000IU/kg, Tauriini 1.500mg/kg, Rauta 333mg/kg, Mangaani 233mg/kg, Sinkki 233mg/kg, Kupari 15mg/kg, Jodi 1.6mg/kg, Seleeni 0.67mg/kg. Sisältää luontaisia säilöntäaineita ja luontaisia antioksidantteja.

  ENERGIASISÄLTÖ: 342,50 kcal / 100 g

 • SOVELTUVUUS: Kastroidut tai steriloidut koirat, vähän liikkuvat koirat, lihomiseen ja ylipainoisuuteen taipuvaiset koirat.

  Kun koira kastroidaan tai sterilisoidaan, sen fysiologinen hormonitoiminta muuttuu. Koiran hormonitoiminnan muutos puolestaan vaikuttaa sen ravinnollisiin tarpeisiin. CONTOUR antaa koirallesi luonnollisen kylläisyyden tunteen, joka vähentää ylipainoon johtavaa liikasyöntiä tai liikaruokintaa.

  Koiran laihdutuksen ja painonhallinnan yhteydessä tulee kiinnittää huomiota koiran päivittäin saamaan kokonaisravintomäärään, eli myös herkkujen määrä ja laatu vaikuttavat koiran painoon. Jos tarvitset apua oikean ruokamäärän laskennassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

 • ANNOSTELU: Kun koiran nykyinen paino halutaan pitää ennallaan, katso annostelusuositusta tämän sivun ruokintataulukosta: laskimme koiraasi varten laihduttajan annosmäärän valmiiksi. Perustiedot löytyvät myös ruokapakkauksen pohjasta. Kun koiran painoa halutaan tiputtaa, ylipainoisen koiran oikea ruoka on ESSENTIAL CONTOUR. Suositellusta päiväannoskoosta vähennetään noin 10-25%. Kun tavoitepaino on saavutettu, ruokintaa jatketaan suositellulla päiväannoskoolla

  Huom! Huomioithan nappuloiden kokoeron 3kg:n ja 12.5kg:n säkeissä. Pienemmässä säkissä nappulat ovat pienempiä, sillä pakkauskoko on suunniteltu pienten rotujen koirille. Itse ruoka on täysin samaa molemmissa pakkausvaihtoehdoissa.

  SÄILYTYS: Kun avaat ruokasäkin, siirrä sisältö suljettavaan astiaan. Säilytä ruoka mahdollisimman viileässä ja kuivassa, suojattuna suoralta auringonvalolta ja kosteudelta. Näin ruoan koostumus pysyy parhaana mahdollisena pussin ensimmäisestä nappulasta viimeiseen asti.

ESSENTIAL - taatusti korkealaatuinen viljaton koiranruoka

ESSENTIAL koiranruoka on yhä suositumpi koiranruokamerkki, koska sitä syövät koirat voivat hyvin ja niiden kuppi tyhjenee nappuloista joka kerta. Usko pois!

ESSENTIAL erottuu edukseen mm sillä, että ruoissa on suuri tuoreiden raaka-aineiden osuus, tarkasti valittuja marjoja, kasviksia, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Proteiinilähteinä käytetään mm. peuraa, kaloja, kanaa, ankkaa ja lammasta.

ESSENTIAL-sarjan koiranruoka on valmistettu BOF (Behavioural Optimised Food)-periaatteella. Tämän periaatteen mukaan kehitetty resepti varmistaa koiran verensokeritasapainon säilymisen tasaisena koko päivän ruokailukerrasta toiseen, minkä ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. Korkea tuoreen lihan tai kalan määrä yhdessä matalan valmistuslämpötilan kanssa tarkoittaa käytännössä sitä, että koirasi saa ravitsemuksellisesti monipuolisen annoksen ruokakuppiinsa. Herkulliset nappulat myös maistuvat hyvin hieman ronkelimmillekin yksilöille, näistä meillä on jo monia havaintoja!

ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia. ESSENTIAL-sarjasta löytyy sopivia vaihtoehtoja niin koiranpennun ruokintaan, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille kuin myös herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Kissoille on myös oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

Parasta ystävääsi ajatellen on tärkeää, mitä koira syö.

Jos koirasi saisi päättää, olisi sen elämä vuf, hau ja BOF. Tässä muutamia asiakkaidemme kommentteja:

“Erittäin maistuva ja laadukas penturuoka. Mukavan pienet nappulat, käyvät myös treenipalkkana!” -Minna (ESSENTIAL Penturuoka The Beginning)

“Yllätyin kuinka nirsoista nirsoin koirani söi tätä ruokaa hyvällä ruokahalulla”. -Mirva (ESSENTIAL Estate Living)

“Ajattelin kokeilla uutta ruokaa koiralleni. On jo seniori iältään ja piti vaihtaa . Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja koirani pitää myös . Nappula koko hyvä pienelle koiralle . Tuote vastasi odotuksia.” -Heikki (ESSENTIAL Older)

Tutustu ESSENTIAL-kuivaruokiin esimerkiksi tilaamalla maistelupussi ja valitse niiden avulla omalle koirallesi sopivin vaihtoehto. Myös kissojen Jaguar Cat:sta on saatavilla maistelupussi. Lue tarkempia tietoja tuotekohtaisista kuvauksista ja kysy meiltä lisää, mikäli jotain jää askarruttamaan!

Hypoallergeeninen ruoka saa lemmikkisi voimaan hyvin

Ravinnolla on tärkeä merkitys eläimen hyvinvoinnille. Koiran hyvinvointi ja tasapainoinen, onnellinen elämä muodostuu monesta tekijästä. Yksi suuri tekijä on ravinto, jota sille tarjoat. Kuten me ihmiset, haluavat myös koirat ravinnokseen hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan laadukasta ruokaa. Hypoallergeenisen ESSENTIAL-ruokasarjan valikoimasta löydät oikean ruoan pennuille, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille sekä herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Jos koirallasi on allergioita, herkkä vatsa tai paino-ongelma, löytyy ESSENTIAL-sarjasta sopiva vaihtoehto näihin erityistarpeisiin. ESSENTIAL -nappulat ovat luotettavasti viljattomia, maissittomia ja gluteiinittomia, lukuunottamatta erityisruoka Balancea, joka matalaproteiininen erityisruoka sisältäen kauraa ja riisiä. Kodin kissoille on oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.

Mitä tarkoittaa ESSENTIALin Behavioural Optimised Food?

Behavioural Optimised Food eli BOF on lyhyesti sanottuna koirasi tasapainoista käyttäytymistä tukeva ravinto ja sen ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva. BOF -periaatteen mukaan kehitetty ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ravinnon korkea tuoreen lihan pitoisuus ja matala valmistuslämpötila tarkoittavat käytännössä sitä, että koirasi saa poikkeuksellisen hyvät ravintoarvot omaavaa ruokaa verrattuna massamerkkien ruokiin. ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia niin koirien kuin kissojen kuivaruokien kuin myös koiran herkkujen osalta.

ESSENTIAL -kuivaruokavalikoimasta löydät jokaiseen eri elämänvaiheeseen ja moneen erityistarpeeseen, esimerkiksi allergiaan tai yliherkkyyteeen, sopivan vaihtoehdon. Korkean laadun lisäksi ruoka on hyvin taloudellista, sillä ruoka riittää monesti pidempään kuin vastaavankokoinen halvemman ruokamerkin säkki. Ruokapäätöstä tehdessä kannattaa ensisijaisesti kiinnittää huomiota säkin riittoisuuteen, ei pelkästään säkin hintaan tai ruoan kilohintaan. Pienemmissä pakkauksissa on pienikokoisia nappuloita, isoissa säkeissä puolestaan ronskimman kokoista pureskeltavaa. Näet näiden kokoeron alla olevalta videolta:


Lisätietoa
Tuotteen nimi MAISTELUPUSSI Contour | Painonhallinta
Ruokatyyppi Kuivaruoka (kokeilupakkaus)
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:MAISTELUPUSSI Contour | Painonhallinta
Arviosi