Makupalat Puro Chicken 200 g

6,50 €
Varastossa
SKU
makupalat-puro-chicken-200-g
Lisätietoa
Tuotteen nimi Makupalat Puro Chicken 200 g

Hearties Puro Duck ja Anipuro Pure Chicken -valmisteita voi käyttää terveellisenä välipalana. Ne sisältävät 100% täyslihaa, eivätkä ne sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja. Terveelliset välipalat saavat koirasi iloiseksi: pitävät heidät kiireisinä, vahvistavat purukalustoa ja puhdistavat samalla hampaita.

Anipuron tuotteet valmistetaan saksalaisesta korkealaatuisesta täyslihasta. Lihan alkuperä on 100% jäljitettävissä saksalaisille tiloille saakka ja näin ollen voidaan varmistaa lihan korkea laatu.

Anipuron makupalat ovat käsintehtyjä, terveellisiä välipaloja lemmikillesi. Ne eivät sisällä lainkaan viljaa tai gluteiinia vaan 100% täyslihaa. Tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä säilöntä- tai täyteaineita tai esimerkiksi rusto- tai luujauhoja. Raaka-aineina käytetään vain parasta laatua olevaa lihaa, joka on Saksasta. Raaka-aineet tulevat tutuilta toimijoilta ja niiden alkuperän voi jäljittää saksalaisille maatiloille saakka. Tuotteet on valmistettu hellävaraisesti ilmakuivaamalla. Anipuron makupalat on sertifioitu IFS (International Featured Standards) laatukriteereiden mukaisesti. Vuosittainen sertifiointiprosessi takaa korkean lihan laadun Anipuron tuotteissa.

PAKKAUSKOKO

200 g

Koostumus: 100 % kanan rintafilettä, kivennäisaineet, kasviperäiset sivutuotteet.

Lisäaineet: Savuaromi.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 73 %, Raakarasva 4 %, Kosteus 13 %, Raakakuitu < 1 %, Tuhka 3 %

Koska tuote on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ravintoaineiden pitoisuuksissa voi esiintyä pientä, luonnonaineille tyypillistä vaihtelua.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Makupalat Puro Chicken 200 g
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Makupalat Puro Chicken 200 g
Arviosi