Nutrolin® Skin & Coat

Rating:
100 % of 100
Alkaen 19,90 €
Varastossa
SKU
nutrolin-skin-coat
Lisätietoa
Tuotteen nimi Nutrolin® Skin & Coat
Suositusikä Pentu, Juniori, Aikuinen, Seniori

Kuiva iho, kutinaa, karvanlähtöä, hilsettä? Vai kaipaavatko koirasi anturat ja halkeilevat kynnet hoitoa? NUTROLIN® SKIN & COAT auttaa kaikkeen tähän ja tulokset näkyvät jo 2-6 viikossa. Öljy on 100% kalaöljyvapaa ja sisältää kylmäpuristettuja kasviöljyjä: hampunsiemenöljyä, rypsiöljyä, pellavaöljyä sekä välttämättömiä rasvahappoja. Luonnolliset lisäaineet ovat E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml ja tokoferoliuute.

Öljy maistuu hyvältä ja se on helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon.

Ravitsee ja suojaa ihoa sekä parantaa turkin laatua.

Runsaasti välttämättömiä rasvahappoja jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta. Kuivalle iholle ja karvanlähdön hillitsemiseen sekä hiivan ja hilseen taltuttamiseen. Toimii myös sisäisenä tassuvoiteena ja suojaa kynsien halkeilulta. Tukee atopian ja muiden ihotulehdusten hoitoa. Viimeistelee näyttelykoiran kehää varten. Sopii kaikenikäisille koirille. Ainutlaatuinen patentoitu koostumus. HUOM! Ei sisällä lainkaan kalaöljyä.

Maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon. Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä neljän kuukauden kuluessa.

Välttämättömiä rasvahappoja, erityisesti omega-6 linolihappoa, tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen eli läpäisyesteen ylläpitoon. Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa iho-ongelmille. Tämä öljyseos sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia. Iho & turkki -öljyn koostumus on patentoitu useissa Euroopan maissa ja USA:ssa.

Tuotteen koko 265ml tai 1000ml

Kylmäpuristettuja kasviöljyjä:

  • Hampunsiemenöljy 
  • Rypsiöljy 
  • Pellavaöljy
  • Välttämättömät rasvahapot 480 mg/ml

Luonnolliset lisäaineet:

  • E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg/ml 
  • Tokoferoliuute
Lisätietoa
Tuotteen nimi Nutrolin® Skin & Coat
Suositusikä Pentu, Juniori, Aikuinen, Seniori
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Nutrolin® Skin & Coat
Arviosi