Nutrolin® Sport

39,90 €
Varastossa
SKU
NUTROLIN-SPORT
Lisätietoa
Tuotteen nimi Nutrolin® Sport

Suojaa työ- ja urheilukoiran elimistöä kovassa rasituksessa ja auttaa siten koiraa palautumaan nopeammin suorituksen jälkeen.

Kova fyysinen suoritus rasittaa tuki- ja liikuntaelimiä aiheuttaen niissä tulehdusta ja hapetusstressiä. Sportti on ainutlaatuinen omega-3-rasvahappoja, E-vitamiinia ja astaksantiinia sisältävä yhdistelmävalmiste. Omega-3-rasvahapot hillitsevät tulehdusta ja E-vitamiini sekä astaksantiini hapetusstressiä. Sisältää kalaöljyn kaikki tärkeät omegat: ETA, EPA, DPA ja DHA ja E-vitamiinin luonnollisessa muodossa (d-alfa-tokoferoli) sekä astaksantiinia, luonnon tehokkainta antioksidanttia. Suojaa työ-, urheilu- ja metsästyskoiran lihaksia, niveliä ja jänteitä ja ylläpitää niiden joustavuutta. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Laadun takana tieteellinen tutkimus. Maistuu hyvältä. Helppo päivittäinen lisä ruoan joukkoon. Avattu pakkaus säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä kolmen kuukauden kuluessa.

HUOM! Öljy sisältää punaista pigmenttiä, joka saattaa värjätä esimerkiksi tekstiilejä.

Ravintoon lisättyjen omega-3-rasvahappojen, E-vitamiinin ja astaksantiinin pitoisuudet kudoksissa nousevat hyvin hitaasti. Jotta näistä ravintoaineista saataisiin paras mahdollinen suojavaikutus, täydennys on syytä aloittaa hyvissä ajoin ennen kuin niitä tarvitaan eli vähintään 1 kuukausi ennen metsästys-, treeni- tai kisakauden alkua. Kun aktiivikausi päättyy ja lepokausi alkaa, Sportin käytönkin voi jättää tauolle. Jos koira tekee töitä vuoden ympäri, valmistetta voi antaa jatkuvasti.

Valmistusaineet:

  • Kalaöljy – omega-3 EPA + DHA 200 mg/ml

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:

  • E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 10 mg/ml 
  • Astaksantiini 2 mg/ml 
  • Tokoferoliuute 
  • Rosmariiniuute
Lisätietoa
Tuotteen nimi Nutrolin® Sport
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Nutrolin® Sport
Arviosi