Hyppää suoraan sisältöön

ESSENTIAL koiranruuassa on suuri tuoreiden raaka-aineiden osuus, tarkasti valittuja marjoja, kasviksia, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Proteiinilähteinä mm. peura, kala, kana, ankka ja lammas.


ESSENTIAL BOF -mukainen koiranruoka on lyhyesti sanottuna koirasi tasapainoista käyttäytymistä tukeva ravinto ja sen ansiosta koirasi on iloinen ja hyvinvoiva.


ESSENTIAL-sarjan ruoat ovat BOF-periaatteen mukaisen valmistuksen lisäksi 100% viljattomia. ESSENTIAL-sarjasta löytyy sopiva vaihtoehto koiran pennun ruokintaan, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille sekä herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Kodin pikkutiikereille on myös oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.


Tutustu ESSENTIAL-ruokasarjaan ja valitse omalle lemmikillesi sopivin vaihtoehto. Jos koirasi saisi päättää, olisi sen elämä vuf, hau ja BOF. Parasta ystävääsi ajatellen: on tärkeää, mitä koira syö.

Behavioural Optimised Food (BOF)

100% VILJATON KOIRANRUOKA SAA KOIRASI VOIMAAN HYVIN

Ravinnolla on tärkeä merkitys koiran hyvinvoinnille Koirasi hyvinvointi ja tasapainoinen, onnellinen elämä muodostuu monesta tekijästä. Yksi suuri tekijä on ravinto, jota sille tarjoat. Kuten me ihmiset, haluavat myös koirat ravinnokseen hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan laadukasta ruokaa. Iloisen Kirsun ESSENTIAL-ruokasarjan valikoimasta löydät oikean ruoan pennuille, aikuisille ja seniori-ikäisille koirille sekä herkkävatsaisille ja rantakuntoa tavoitteleville yksilöille. Jos koirallasi on allergioita, herkkä vatsa tai paino-ongelma, löytyy ESSENTIALi-sarjasta juuri oikea, viljaton vaihtoehto. Kodin pikkutiikereille on myös oma ESSENTIAL THE JAGUAR-vaihtoehto, joka saa viiksekkään ystäväsi hyrisemään tyytyväisenä.
Lue lisää
Ihmisruuan tasoinen

Kuten me ihmiset, haluavat myös koirat ravinnokseen hyvänmakuista ja ravintoarvoiltaan laadukasta ruokaa.

LUONNOLLINEN KOOSTUMUS

Korkea tuoreen lihan pitoisuus ja matala valmistuslämpötila varmistavat, että koirasi saa poikkeuksellisen hyvät ravintoarvot omaavaa ruokaa.

100 % Viljaton Koiranruoka

ESSENTIAL-koiranruuat ovat 100 % viljattomia*, maissittomia ja hiivattomia.
*Erikoisruoka Balance poikkeaa reseptiikasta.

Edullinen päiväannos

ESSENTIAL-koiranruokien päiväannoksen hinta muodostuu edulliseksi ruokien korkean energiapitoisuuden vuoksi.