Hyppää suoraan sisältöön
KAIKKI KOIRAN PURULUUT JA HERKUT -15 % SU 5.7. SAAKKA! EDUN SAAT KASSALLA KOODILLA: KESÄHERKKU-15
KAIKKI KOIRAN PURULUUT JA HERKUT -15 % SU 5.7. SAAKKA! EDUN SAAT KASSALLA KOODILLA: KESÄHERKKU-15

Essential tekee hyvää

Essential -koiranruokasarja tekee hyvää!

"Maailma tarvitsee johtajia ja suunnannäyttäjiä, joiden sydämen asia on eläinten ja luonnon hyvinvointi. Maailma tarvitsee vähemmän ahneutta, enemmän myötätuntoa ja ajattelevaisuutta. Meidän on suojeltava villieläinten elinympäristöjä, lobattava eläintenoikeuksien puolesta, pidettävä huoli kodittomista lemmikeistä, lopetettava salametsästys, valaanpyynti ja liikakalastus sekä siivottava meret muovista."

ESSENTIAL-koiranruokasarjan taustalla on ESSENTIAL FOODS niminen yritys, joka haluaa ja pystyy tehdä muutoksen ympäristössämme. Sekä koirille että muille eläville olennoille. ESSENTIAL haluaa päämäärätietoisesti työskennellä sen eteen, että eläimet ja luonto voisivat entistä paremmin. Eikä tämä ole pelkkää sanahelinää tai krumeluuria arvolätinää, vaan asioiden eteen tehdään ja nähdään vaivaa. ESSENTIALille ei riitä, että ruoka on viimeisen päälle laadukasta ja että se vaikuttaa koirien käyttäytymiseen ja hyvinvointiin päivittäin. ESSENTIAL FOODS:illa on pitkälle viety hyväntekeväisyysohjelma (the ESSENTIAL Charity Program), joka laajenee vuosi vuodelta. Lahjoitussumma on vuositasolla noin 150 000 euroa.

Hyväntekeväisyysohjelma on ilahduttavan laaja, ja siinä monet kohteet saavat joko ESSENTIALin ruokia tai rahaa asioiden edistämiseen. Ohjelman tavoitteena on parempi maailma koirille, villieläimille sekä ympäröivälle luonnollemme. Ilahduttavan hienoa hyväntekeväisyystyötä koiranruokavalmistajalta, joka on siis paljon muutakin kuin pelkkä ”koirien ruokkija”. Myös sinä voit jokapäiväisellä valinnallasi valita kirjaimellisesti hyväätekevän koiranruuan.

Lue lisää hyväntekeväisyysprojektista >> Tehdään yhdessä hyvää!

Vipuvoimaa EU:lta