Siirry sisältöön
Lähetykset toimivat meillä normaalisti myös Postin lakon aikana. Lue lisää >>
Lähetykset toimivat meillä normaalisti myös Postin lakon aikana. Lue lisää >>

Trimmaukseen tulo-ohje

Tervetuloa Iloisen Kirsun trimmaamoon!

Luethan nämä ohjeet ennenkuin tuot koirasi trimmauskäynnille. Ohjeiden noudattaminen tekee trimmauskäynnistä mukavan koirallesi sekä säästää trimmaukseen kuluvaa aikaa.

Mistä löydät trimmaamon?

Trimmaamon sisäänkäynti on Tukkikatu 2:n varrelta. Auton voi parkkeerata isolle parkkipaikalle, ja sitten kävellä koiran kanssa kohti kahta keltaista lippua. Auton voi parkkeerata myös Tukkikadun varteen, mikäli siinä on tilaa. Kummassakaan paikassa ei veloiteta parkkimaksua.

Ennen trimmauskäyntiä

Käytä koirasi tarpeillaan hyvin ennen sisälle tuloa. Tämä osio sisältää sekä nestemäiset että kiinteät tuotokset :) Koiran ulkoilutus Tukkikatu 2:n varteen, ei talojen edustoille. Kiitos!

Kerro trimmajalle, mikäli koirallasi on jokin perussairaus tai lääkitys, ongelmia ihon, korvien, hampaiden tai tassujen kanssa. Kysymme kyllä nämä asiat sinulta.

Mikäli koirasi on pelännyt eläinlääkärin luona tai aiemmilla trimmauskerroilla, pyritään me ihmiset tekemään tästä trimmauskäynnistä miellyttävämpi. Saamme sen aikaan rauhallisella käyttäytymisellä ja keskustelemalla siitä, mitä on aiemmin tapahtunut. Tarvittaessa sovitaan maksuton tutustumiskäynti, ja trimmaustoimet voidaan ajoittaa seuraavaan kertaan.

Jos koirasi osoittautuu trimmatessa agressiiviseksi tai muuten käyttäytyy hallitsemattomasti, emme välttämättä voi tehdä työtämme loppuun. Halutessasi voit itse jäädä paikalle, mikäli läsnäolosi luo koiralle helpomman olon ja se pysyy rauhallisena trimmauksen ajan. Lisäkäynneistä veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin soita trimmaamoon p. 050 4524543.

Varatun ajan muuttaminen tai peruminen

Mikäli sinun täytyy muuttaa koirasi trimmausaikaa (siirtää tai perua), ota yhteyttä edellisenä päivänä trimmaamoon joko soittamalla p. 050 452 4543 tai lähettämällä meille viesti tästä linkistä. Tämä peruutuskäytäntö koskee myös netin kautta tehtyjä ajanvarauksia.

Samana päivänä perutuista ajoista joudumme valitettavasti veloittamaan 50 % hinnasta. 

 

terveisin Tiina Salmenius trimmaamosta