Hyppää suoraan sisältöön
KAIKKI KOIRAN PURULUUT JA HERKUT -15 % SU 5.7. SAAKKA! EDUN SAAT KASSALLA KOODILLA: KESÄHERKKU-15
KAIKKI KOIRAN PURULUUT JA HERKUT -15 % SU 5.7. SAAKKA! EDUN SAAT KASSALLA KOODILLA: KESÄHERKKU-15

Parhaat Koiranruoka-merkit Meiltä

ESSENTIAL - 100% viljaton koiranruoka luonnollisista raaka-aineista. ESSENTIAL-ruokien valmistuksessa ei käytetä eläinkokeita. Raaka-aineet ovat GMO-vapaita. Ruoat valmistetaan raaka-aineista, jotka soveltuisivat myös ihmiskäyttöön. Ruoat valmistetaan Iso-Britanniassa, 95% paikallisista raaka-aineista. Sarjan herkut valmistetaan Hollannissa, EU:ssa tuotetuista raaka-aineista.

Luontaisesti sopiva ORIJEN edustaa uudenlaisia lemmikkieläinruokia, jotka on suunniteltu ravitsemaan koiria niiden proteiinirikkaan, runsaasti ja monipuolisesti tuoretta lihaa sisältävän luontaisen ruokavalion mukaan. ORIJEN-ruoat sisältävät ainutlaatuisen valikoiman tuoretta vapaana kasvanutta siipikarjaa, kananmunia, kokonaista luonnonkalaa ja maatiloilla kasvatettua lihaa. Raaka-aineet toimitetaan tutuilta ja luotettavilta lähialueiden kasvattajilta ja kalastajilta päivittäin, joten ne ovat täynnä ravinteita.

ACANA -ruoat valmistetaan Biologically Appropriate™ -periaatteen mukaisesti. Ne vastaavat koiran ja kissan luonnollista, lihapitoista ruokavaliota. Ruoat valmistetaan ainutlaatuisen tuoreesta ja paikallisesta lihasta, siipikarjasta ja kalasta, jotka kasvatetaan ja pyydetään kestävän kehityksen mukaisesti. Raaka-aineet toimitetaan päivittäin tuoreena tai raakana palkittuihin keittiöihimme, joissa luomme herkulliset ateriat alusta loppuun asti itse.

Vipuvoimaa EU:lta