Siirry sisältöön

Valitse paras koiranruoka: Essential, Orijen tai Acana

KOLME LAADUKASTA TÄYSRAVINTOA KOIRASI HYVINVOINTIIN

ESSENTIAL- täysravinto on 100% viljaton koiranruoka luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista. Jos hakusanasi on koiran allergiaruoka tai allergisen koiran ruoka, tutustu erityisesti tarkemmin ESSENTIAL Estate Living ja Nautical -sarjojen hypoallergeenisiin ruokiin. ESSENTIAL-ruokien suunnittelussa ja valmistuksessa ei käytetä eläinkokeita. Raaka-aineet eivät ole geenimuunneltuja (=GMO-vapaita). ESSENTIAL-koiranruuat valmistetaan ihmisravinnoksi kelpaavista raaka-aineista. Ruuat valmistetaan kokonaan Iso-Britanniassa, 95% paikallisista raaka-aineista. Iso-Britanniassa on yksi Euroopan tiukimmista eläinsuojelulaista.


Kanadalainen ORIJEN-koiranruoka edustaa ns. wholeprey-ajatusta jossa ruuan koostumus vastaa susieläimen luontaista ravinnon koostumusta. Luontainen koiran ravinto sisältää runsaasti ja monipuolisesti lihapitoista proteiinia. ORIJEN-koiranruoka sisältää ainutlaatuisen koostumuksen tuoretta ja vapaana kasvanutta siipikarjaa, luonnonkalaa kokonaisuudessaan, kananmunia ja tutuilla maatiloilla kasvatettua lihaa. Raaka-aineet toimitetaan keittiöille päivittäin ja näin varmistetaan niiden tuoreus.

ACANA -koiranruoka valmistetaan samalla tavoin kuin ORIJEN-koiranruoka: molemmat tulevat samalta moneen kertaan palkitulta valmistajalta, Campion Petfoods:lta. ACANA:n valikoima on hiukan laajempi ja yksi sen suosituimmista sarjoista on ACANA Singles-koiranruuat jotka nimensä mukaisesti sisältävät vain yhtä proteniinilähdettä: ankkaa, lammasta, sardiinia tai possua. Ne soveltuvat erinomaisesti koirille joilla on jokin proteeniperäinen allergia.

Koska ESSENTIAL-, ORIJEN- ja ACANA-täysravinnot ovat kaikki kuivaruokia, niitä yhdistää seuraavat edut ja hyödyt: HELPPOKÄYTTÖISYYS, HYVÄ SÄILYVYYS JA TALOUDELLISUUS (energiasisältöä kohti laskettuna). Kaikista sarjoita löytyy myös vähärasvaisia koiranruokia sekä vähähiilihydraattisia koiranruokia. Tutustu alla olevien linkkien kautta tuotteisiin ja tarvittaessa saat meiltä lisätietoa palautelomakkeen kautta >>

Täysravinto: kaikki ESSENTIAL-, ORIJEN-, ja ACANA -koiranruuat ovat täysrehuja eli ne tyydyttävät koirasi päivittäisen ravinnon tarpeen. Ruuan määrän arvioinnissa voit käyttää ruokasäkin takana olevaa ruokintataulukkoa hyväksesi. Täysravinnosta koirasi saa riittävästi sekä energiaa että muita ravintoaineita.