Hyppää suoraan sisältöön
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️

Laaja valikoima kotimaisia RAUH! puruluita ja herkkuja edullisesti

Hirven- ja naudannahkaisia puruluita jotka on tehty käsityönä Suomessa. Lisäksi valikoimissa kuivattuja kanan- ja naudanlihaherkkuja. Erikoisuutena 2-laatuiset erät!

HIRVIPURULUUT

RAUH! Hirvipuruluut valmistamme 100 % aidosta pohjoismaisesta hirvennahasta. Hirvi (alces alces) on luonnossa elävä villieläin, jonka ruokavalioon ihminen ei ole päässyt vaikuttamaan. Hirvennahasta valmistettu puruluu on todellinen luonnontuote, eikä siinä ole allergisoivia ainesosia, joten se soveltuu myös allergisille koirille. Hirvennahkaiseen puruluuhun käytämme myös nahan kalleimman ja kestävimmän osan, pintanahan. Tämä antaa puruluulle sen ainutlaatuisen ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden. RAUH! puruluiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia väri- ja / tai lisäaineita, ja valmistamme ne Ruokaviraston valvomissa tuotantotiloissa.

 

RAUH! hirvennahkaiset puruluut ovat Suomalaisia avainlipputuotteita ja valmistamme ne Euroopan ainoalla puruluihin keskittyneellä tehtaalla, Loimaalla.

NAUTAPURULUUT

RAUH! Naudannahkaiset puruluut valmistamme vain parhaista raaka-aineista. Laadunvalvontamme hyväksyy tuotantoon vain parhaat raaka-aineet ja näin varmistamme lemmikillesi herkullisen ja turvallisen puruluun. Kaikki puruluumme kääritään käsin, ne ovat siis 100 % suomalaista käsityötä. Erikoisuuksiamme ovat piilotetun herkun mestariteokset, joissa puruluun sisään on piilotettu Suomalainen RAUH! herkku. Valmistamme puruluumme ilman keinotekoisia väri- ja / tai lisäaineita ja käytämme valmistukseen vain pelkkää nahkaa, ei mitään muuta!

 

RAUH! naudannahkaiset puruluut ovat Suomalaisia avainlipputuotteita ja valmistamme ne Euroopan ainoalla puruluihin keskittyneellä tehtaalla, Loimaalla.

VASTUULLISUUTTA - EI HUKKAA!

2-LAATUISIA TUOTTEITA TARJOLLA

Valmistus ei voi aina onnistua ja siksi syntyy ulkomuodoltaa vähän "kummallisen" näköisiä puruluita ja herkkuja. Onneksi niitä ei heitetä pois vaan saamme niitä aika ajoin myyntiin edullisempaan hintaan.
OSTA 2-LAATUISIA PURULUITA JA HERKKUJA
TUOREENA OMASTA VARASTOSTA

Toimitamme omasta varastosta 1-2 arkipäivässä. Pidämme varaston koko ajan mahdollisimman pienenä ja näin varmistamme tuotteiden tuoreuden.

TILAA VERKOSTA & NOUDA MYYMÄLÄSTÄ

Lappeenrannan alueella voit myös hakea Rauh!-puruluut ja herkut suoraan myymälästämme.

ILMAN TURHAA MUOVIPAKKAUSTA

Valtaosa Rauh!-puruluista ja herkuista irtotavarana. Pakkaamme verkkokaupan lähetykset paperipusseihin.