Siirry sisältöön
Postin lakon vaikutukset toimituksiimme. Lue lisää >>
Postin lakon vaikutukset toimituksiimme. Lue lisää >>

Rauh! Suomalaisia koiran herkkupaloja

Suomalaiset RAUH-tuotteet on valmistettu ilman lisäaineita, tuoreista raaka-aineista. Tuotteille on myönnetty avainlipputunnus ja tuotantolaitos on EVIRAN hyväksymä. Iloisesta Kirsusta saat kaikki Rauh!-tuotteet edullisesti. Tutustu alla valikoimaan ja tee tilaus helposti verkkokaupastamme. 

Rauh! Hirvipuruluut

RAUH! Hirvipuruluut valmistamme 100 prosenttisen aidosta pohjoismaisesta hirvennahasta. Hirvi (alces alces) on luonnossa elävä villieläin, jonka ruokavalioon ihminen ei ole päässyt vaikuttamaan. Hirvennahasta valmistettu puruluu on todellinen luonnontuote, eikä siinä ole allergisoivia ainesosia, joten se soveltuu myös allergisille koirille. Hirvennahkaiseen puruluuhun käytämme myös nahan kalleimman ja kestävimmän osan, pintanahan. Tämä antaa puruluulle sen ainutlaatuisen ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden. RAUH! puruluiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia lisäaineita, ja valmistamme ne EVIRAN valvomissa tuotantotiloissa. RAUH! hirvennahkaiset puruluut ovat Kotimaisia avainlipputuotteita ja valmistamme ne Euroopan ainoalla puruluutehtaalla, Loimaalla.

Rauh! Nautapuruluut

RAUH! Naudannahkaiset puruluut valmistamme Euroopan ainoalla puruluutehtaalla, Loimaalla. Kaikki puruluumme leikataan ja kääritään käsin. Ne ovat siis 100% suomalaista käsityötä. Laadunvalvontamme hyväksyy tuotantoon vain parhaat raaka-aineet ja näin varmistamme lemmikillesi maailman parhaan ja turvallisimman puruluun. Erikoisuuksiamme ovat piilotetun herkun mestariteokset, joissa puruluun sisään on piilotettu Kotimainen RAUH! herkku. Valmistamme puruluumme ilman keinotekoisia lisäaineita ja käytämme vain pelkkää nahkaa, ei mitään muuta! RAUH! naudannahkaiset puruluut ovat Kotimaisia avainlipputuotteita.

Rauh! Herkut

RAUH! Herkut valmistamme Kotimaisista raaka-aineista. Raaka-aineet tulevat suoraan teurastamoilta käyttöömme. Tarkastamme jokaisen tuote-erän ja vain parhaat raaka-aineet pääsevät tuotantoomme saakka. Kuivaamme tuotteet perinteisellä kuivaamismenetelmällä, ilman lisäaineita, EVIRAN valvomissa tuotantotiloissa. RAUH! herkut ovat Kotimaisia avainlipputuotteita.