Hyppää suoraan sisältöön
RePack-pakkaukset veloituksetta verkkokaupan lähetyksissä. Saat 10 % etukoodin kun palautat pakkauksen. Lue lisää...
RePack-pakkaukset veloituksetta verkkokaupan lähetyksissä. Saat 10 % etukoodin kun palautat pakkauksen. Lue lisää...

Kierrätettävä RePack-pakkaus käytössämme

Voit säästää luontoa kanssamme vähentämällä pakkausjätettä. Verkkokauppatoimitusten osalta ratkaisumme on suomalainen, palkittu innovaatio, RePack-pakkaus. RePackin käyttö on helppoa ja palkitsevaa: palauttamalla vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja säästät rahaa.

RePack on palautettava ja uudelleenkäytettävä pakkaus

RePack on palautettava ja uudelleenkäytettävä pakkaus, joka on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. Iloinen Kirsu käyttää kaikissa* oman varaston lähetyksissä RePack-pakkausta ilman lisäveloitusta. Uskomme vahvasti pieniin tekoihin ilmastonmuutoksen ja maapallomme hyvinvoinnin parantamiseksi. Yhdessä kanssasi voimme tehdä tämän mahdolliseksi. Me ja luonto kiitämme sinua, kun olet kiinnostunut asiasta.

Katso miten RePack toimii

KOHTI VIHREÄMPÄÄ TASSUNJÄLKEÄ

Yksinkertaisin askelin

Verkkokaupassamme sinun ei tarvitse tehdä mitään valintoja, pakkaamme lähetyksesi automaattisesti* RePack-pakkaukseen.

Kun olet vastaanottanyt lähetyksen, palauta tyhjä RePack-pakkaus ohjeistuksen mukaisesti Postin kuljetettavaksi. Kun RePack on rekisteröinnyt palautuksesi, saat -10 % alennuskoodin sähköpostiisi seuraavaa ostoskertaa varten.

Tarkastetut ja puhdistetut RePack-pakkaukset palautuvat meille uudelleenkäyttöä varten.

Lisätietoa RePackin sivuilta
Lähetykset pääosin RePack-pakkauksissa

Lähetämme lähes kaikki* oman varastomme lähetykset RePack-pakkauksissa.

RePack-pakkaus ilman lisäveloitusta

Lähetyskulumme sisältää aina RePack-pakkauksen.

Saat 10 % alennuskoodin käyttöösi

Kun palautat RePack-pakkauksen, saat 10 % alenuskoodin seuraavaa ostoskertaa varten. Ihan joka kerta kun teet ostoksia meillä!

*Näin alkuvaiheessa emme välttämättä pysty pakkaamaan ihan kaikkia lähetyksiä koon/painon vuoksi RePack-pakkaukseen. Näissä tapauksissa saat joka tapauksessa lähetyksen mukan oman kauppamme 10 % alennuskoodin. Lisäksi pieni osa tuotteistamme lähetetään suoraan valmistajan varastolta ja näihin lähetyksiin emme toistaiseksi pysty tarjoamaan RePack-pakkausta.