Hyppää suoraan sisältöön
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️

Kierrätettävä RePack-pakkaus käytössämme

Voit säästää luontoa kanssamme vähentämällä pakkausjätettä. Verkkokauppatoimitusten osalta ratkaisumme on suomalainen, palkittu innovaatio, RePack-pakkaus. RePackin käyttö on helppoa ja palkitsevaa: palauttamalla vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja säästät rahaa.

RePack on palautettava ja uudelleenkäytettävä pakkaus

RePack on palautettava ja uudelleenkäytettävä pakkaus, joka on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. Iloinen Kirsu käyttää kaikissa* oman varaston lähetyksissä RePack-pakkausta ilman lisäveloitusta. Uskomme vahvasti pieniin tekoihin ilmastonmuutoksen ja maapallomme hyvinvoinnin parantamiseksi. Yhdessä kanssasi voimme tehdä tämän mahdolliseksi. Me ja luonto kiitämme sinua, kun olet kiinnostunut asiasta.

Katso miten RePack toimii

KOHTI VIHREÄMPÄÄ TASSUNJÄLKEÄ

Yksinkertaisin askelin

Verkkokaupassamme sinun ei tarvitse tehdä mitään valintoja, pakkaamme lähetyksesi automaattisesti* RePack-pakkaukseen.

Kun olet vastaanottanyt lähetyksen, palauta tyhjä RePack-pakkaus ohjeistuksen mukaisesti Postin kuljetettavaksi. Kun RePack on rekisteröinnyt palautuksesi, saat -10 % alennuskoodin sähköpostiisi seuraavaa ostoskertaa varten.

Tarkastetut ja puhdistetut RePack-pakkaukset palautuvat meille uudelleenkäyttöä varten.

Lisätietoa RePackin sivuilta
Lähes kaikki lähetykset RePack-pakkauksissa

Lähetämme lähes kaikki oman varastomme lähetykset RePack-pakkauksissa. Jos emme jostain syystä pysty pakkaamaan tilaustasi RePack-pakkaukseen, saat joka tapauksessa meiltä -10 % etukoodin.

RePack-pakkaus ilman lisäveloitusta

Yleensä RePack-pakkaus on vaihtoehtoinen, lisämaksullinen palvelu mutta Iloisessa Kirsussa lähetämme kaikki mahdolliset tuotteet ilman lisäveloitusta RePack-pakkauksessa.

RePack-kauppojen alennuskoodit käyttöösi

Kun palautat RePack-pakkauksen, saat alennuskoodin kaikkiin maailman RePack-kauppoihin. Iloisen Kirsun etu -10 % seuraavasta ostoksesta.