Hyppää suoraan sisältöön
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
⭐️ OSTA VÄHINTÄÄN 2 KOIRANRUOKAA TAI 2 KOIRANHERKKUA JA SAAT -10 % EDUN! ⭐️
Swiss Natural Koiran Ruoat Iloisesta Kirsusta

SWISS NATURAL DOG'S HEALTH

Puolikostea aikuisen koiran ruoka 100 % sveitsiläisestä tuoreesta lihasta. Hellä höyrytys säilyttää proteiinipitoisuuden ja takaa maistuvuuden.

Swiss Naturalin Puolikosteat Maukkaat Nappulat

Ainutlaatuiset puolikosteat tuoreesta lihasta valmistetut Swiss Naturalin täysravinnot ovat viljattomia ja gluteiinittomia, ilman aromi- tai lisäaineita. Kukin vaihtoehto sisältää 70% luutonta lempeästi höyrytettyä tuorelihaa. Lihat höyrytetään proteiinipitoisuuden säilyttämiseksi ja parhaan hyödyn varmistamiseksi. Höyrytyksen ansiosta jäännöskosteuden pitoisuus on 30%, mikä johtaa miellyttävän pehmeään koostumukseen. Swiss Naturala syödessään koirasi ruoansulatus toimii sujuvammin kuin perinteistä täysravintoa käytettäessä. Ruoka on myös varsin maistuvaa joka päivä.

Swiss Naturalia on saatavana kana, lammas ja nauta -versioina sekä 1 kg:n että 4 kg:n pakkauskoossa. Pienemmässä pussissa, Mini Adulteissa, on pienikokoista nappulaa, kun taas isommissa säkeissä, Soft Adulteissa on isompaa nappulakokoa. Mini Adult -nappuloita voit käyttää pienirotuisen koirasi päivittäiseen ruokintaan tai esimerkiksi koulutustilanteissa palkkiona. Minikokoiset nappulat toimivat kokonsa ja koostumuksensa vuoksi hyvin myös namiautomaateissa sekä vauhdikkaissa treenitilanteissa - esimerkiksi agilityssa tai rally-tokossa. Treeninamina Swiss Natural on hyvin taloudellinen, sillä 1 kg:n pussin voit sulkea ja nappulat säilyttävät kosteutensa. Soft Adulteja käytetään isomman kokonsa vuoksi valtaosin ruokintaan. Kirjaimellisesti makuasia tämäkin, tottakai!


Koska kaikkien eläinten terveys ja hyvinvointi on valmistajalle tärkeää, raaka-aineena käytettävät lihat ovat peräsin vain valvotuilta sopimustuottaja-maatiloilta Sveitsistä. Swiss Natural valmistetaan omalla tehtaallaan Sveitsissä, jolloin pystytään varmistamaan laatu ja turvallisuus koko tuotantoprosessin ajan. Ruoan tuotekehityksessä ei käytetä eläinkokeita. Kaikki raaka-aineet ovat GMO-vapaita sekä jäljitettävissä. Swiss Naturalissa ei käytetä keinotekoisia lisäaineita eikä väri- tai aromiaineita.

SWISS NATURAL DOG'S HEALTH

PARASTA SVEITSISTÄ YHDELLÄ PURAISULLA

Monikäyttöinen ja näppäränkokoinen pakkauskoko hurmaavat monet omistajat koirineen Swiss Naturalin vannoutuneiksi faneiksi. 1 kilon pussilla on mukava aloittaa tutustuminen puolikosteaan, tuoretta lihaa, kanaa tai lammasta sisältävään täysravintoon. Nappulat toimivat niin ruokana kuin treeninaminakin!
100 % puhdasta

Kaikki lihat peräsin valvotuilta sopimustuottajilta Sveitsissä.

Oma tehdas

Laatu ja turvallisuus varmistettu koko tuotantoprosessin ajan.

Jäljitettävissä

Kaikki raaka-aineet ovat GMO -vapaita sekä jäljitettävissä.

Gluteiiniton

Ainoana hiilihydraatin lähteenä helposti sulavaa perunaa.