Siirry sisältöön
Lähetykset toimivat meillä normaalisti myös Postin lakon aikana. Lue lisää >>
Lähetykset toimivat meillä normaalisti myös Postin lakon aikana. Lue lisää >>

Trimmaamon ajanvaraus

Varaa koirallesi tai kissallesi trimmausaika tältä sivulta tai puhelimitse 050 452 4543. Jos emme pääse heti vastaamaan, soitamme sinulle takaisin päin samana päivänä, muutaman tunnin sisällä. Trimmausaikoja on saatavilla myös aamuvarhaisella (tiistaiaamut klo 7 alkaen) sekä illemmalla (keskiviikot klo 20 saakka). Trimmaamme myös joka toinen lauantai. Mikäli koirasi on arka, pelkää tai on agressiivinen, niin suosittelemme maksuttoman tutustumiskäynnin varaamista ensin. Näin voimme yhdessä suunnitella, miten vähennämme koiran stressiä itse trimmauskäynnillä ja kuitenkin saamme turkinhoidon tehtyä.

Trimmaushinnasto

Trimmaushinnasto avautuu tästä linkistä omaan ikkunaansa. Trimmaamokäynneistä joka 5:s käynti on ilmainen 18 kuukauden sisällä ajanvarauskortin ensimmäisestä käynnistä. Haluamme kannustaa omistajia pitämään koirien ihon ja turkin hyvinvoinnista säännöllisesti huolta. Säilytä Iloisesta Kirsusta saamasi ajanvarauskortti, merkitsemme siihen trimmauskäyntejänne ja joka 5:s kerta on siis maksutta. Tämä etu koskee kaikkia trimmauksia, paitsi ei pelkkiä kynsienleikkaus- ja tassukarvojen siistimiskäyntejä.

Ajanvaraukset trimmaukseen

Tämän nettiajanvarauksen kautta voit varata niin trimmaukset kuin vuokrattavien tilojen käytön:

1. Valitse ensin haluamasi palveluryhmä, ja sen jälkeen palvelut -listaan avautuu lisää vaihtoehtoja.
2. Etsi kalenterista sinulle sopiva ajankohta.
3. Täytä omistajan ja eläimen tiedot. Ajanvarausjärjestelmämme haluaa nämä tiedot, vaikka tekisitkin tilavarauksen. - Emme valitettavasti pysty muuttamaan tätä asetusta.
4. Paina "Vahvista ajanvaraus".

Jos et halua käyttää nettiajanvarausta, niin voit tehdä varauksen myös puhelimitse 010 419 8670 tai whatsap-viesitillä numeroon 050 4524543. Jos emme pysty heti vastaamaan, otamme yhteyttä sinuun aukioloaikojemme puitteissa.

Trimmausterveisin Tiina