NUKU RAUHASSA, ILOINEN KIRSU | TOIMINTAMME ON LOPPUNUT.

ParastaEnnen

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Parasta Ennen ALE -ryhmään kokoamme päiväykseltään lähikuukausina vanhenevia syötäviä tuotteita, useimmiten nämä ovat yksittäisiä koiran- tai kissanruokasäkkejä tai lemmikkien herkkuja. Muutoin tämän ryhmän tuotteet ovat täysin priimakunnossa! Ainoastaan lyhyempi käyttöaika alentaa niiden hintaa.

Parasta ennen -merkinnän jälkeen tuote on edelleen hyvillä mielin käytettävissä, sen sijaan kaupassa sitä ei saa myydä.

Parasta Ennen -säkkejä on rajallinen määrä ja saatavuustiedot vahvistuvat tilauskohtaisesti. Ilmoitamme tähän ryhmään tehtävistä täydennyksistä aina ensimmäisenä uutiskirje-lukijoillemme.

Parasta Ennen -ryhmä kuuluu keskeisenä osana Kirsun toimintafilosofiaa: yhtenä tavoitteenamme on välttää hukan syntymistä ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä mm. koiranruokatukkureiden ja valmistajien kanssa.

Katso lisää, mitä kerromme kestävän kehityksen työstämme ja vastuullisen verkkokaupan pitämisestä! Kehitämme toimintaamme koko ajan. Vastuullisuussivu pitää sinut läpinäkyvästi ajantasalla matkastamme kohti vastuullisuutta ja nettopositiivisuutta - siis pienempää hiilitassunjälkeä ja etenkin tassunjäljen kompensointia. Tästä kuulet yhä enenevässä määrin lisää, kun pääsemme kunnolla vauhtiin!