Rauh! Puruluu HIRVI 15 - Small

7,90 €
Varastossa
SKU
rauh-hirvi-15
Lisätietoa
Tuotteen nimi Rauh! Puruluu HIRVI 15 - Small

Maailman ainoa HIRVIpuruluu, myös allergisille koirille. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä Hirven nahasta ilman lisäaineita. Tämäkin RAUH! tuote on 100% suomalaista käsityötä.

Mitat:

  • Paino: n.110 g
  • Pituus: n.150 mm
  • Leveys: n.60 mm
  • Paksuus: n.50 mm

Ravintosisältö:

  • Raakavalkuainen 87.7%
  • Raakarasva 2.1%
  • Kosteus 6.2%

Tämä on Rauh!

Rauhin tuotteet ovat korkealaatuisia, koirien rakastamia hirven- ja naudannahkaisia puruluita. Löydät näistä taatusti suosikit niin pienelle kuin isolle koiralle! Valikoivia lemmikkejä varten suosittelemme erityisesti erilaisia Toasteja, joiden sisään on kätketty oikea pihvi! Toastin pihvi on joko naudanmahaa, naudanlihaa tai kananlihaa - ja sitä pihviä jatkuu koko puruluun pituudelta. Pienien koirarotujen suosiossa ovat erilaiset lastut, joita saa sekä naudan- että hirvennahasta valmistettuina. Isojen koirarotujen kohdalla puruluut 25 cm:n pituudesta ylöspäin tarjoavat haastetta, eivätkä ole hetkessä syötyjä - tai piilotettuja.

Aitoa suomalaista käsityötä

Kaikki Rauh-luut ja -herkut tehdään käsityönä Suomessa. Puruluiden lisäksi valikoimassamme on kuivattuja kanan- ja naudanlihaherkkuja. Erikoisuutena 2-laatuiset erät, joita tarjoamme sinulle aina kun niitä itse vain saamme myyntiin! Rauh -luut tehdään pohjoismaisista raaka-aineista, ja varsinkin syksyisin hirvipuruluiden saatavuudessa voi olla haasteita. Hirvenmetsästyskauden päätyttyä tilanne korjaantuu, kun hirvennahkoja on taas käytettävissä puruluiden valmistukseen.

Hirvipuruluut ja naudannahkapuruluut

RAUH! Hirvipuruluut valmistetaan 100 % aidosta pohjoismaisesta hirvennahasta. Hirvi (alces alces) on luonnossa elävä villieläin, jonka ruokavalioon ihminen ei ole päässyt vaikuttamaan. Hirvennahasta valmistettu puruluu on todellinen luonnontuote, eikä siinä ole allergisoivia ainesosia, joten se soveltuu myös allergisille koirille. Hirvennahkaiseen puruluuhun käytetään myös nahan kallein ja kestävin osa, pintanahka. Tämä antaa puruluulle sen ainutlaatuisen ulkonäön ja erinomaisen kestävyyden. RAUH! puruluiden valmistuksessa ei käytetä mitään keinotekoisia väri- ja / tai lisäaineita.

RAUH! Naudannahkaiset puruluut valmistamme vain parhaista raaka-aineista. Laadunvalvontamme hyväksyy tuotantoon vain parhaat raaka-aineet ja näin varmistamme lemmikillesi herkullisen ja turvallisen puruluun. Kaikki puruluumme kääritään käsin, ne ovat siis 100 % suomalaista käsityötä. Erikoisuuksiamme ovat piilotetun herkun mestariteokset, joissa puruluun sisään on piilotettu Suomalainen RAUH! herkku. Valmistamme puruluumme ilman keinotekoisia väri- ja / tai lisäaineita ja käytämme valmistukseen vain pelkkää nahkaa, ei mitään muuta!

Rauh!:t syntyvät Ruokaviraston valvomissa tuotantotiloissa Loimaalla, Varsinais-Suomessa.

Lisätietoa
Tuotteen nimi Rauh! Puruluu HIRVI 15 - Small
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Rauh! Puruluu HIRVI 15 - Small
Arviosi